Winkelwagen

€ 0,00
0

Alpine PXA-H100

Alpine PXA-H100

Click on above image to view full picture

Meer afbeeldingen

 • Alpine PXA-H100

Availability: In voorraad

Onze prijs:

€ 159,00
OF

Uitleg over InstallCard

Wij beantwoorden uw offerte aanvraag binnen de 24 uren en wordt na acceptatie van de offerte een voorschot gevraagd ter bevestiging van de afspraak. De offerte bevat het gekozen product, met eventuele rand accessoires, montage en al dan niet verplaatsing. De offerte wordt gemaakt op basis van de voertuig gegevens, verkregen van de klant

 • Bestel
 • Betaal
 • Laat inbouwen
 • Algemeen
 • Specificaties
 • Garantie & Retournering
 • Realisatie

Ervaar echte IMPRINT Sound

Verbazingwekkende nieuwe Alpine IMPRINT Sound-technologieën hebben alle akoestische problemen in de cabine overwonnen - tuning van uw auto-interieur van de sonische omgeving tot in de perfectie en laat je muziek horen zoals de artiest het bedoeld heeft.

IMPRINT Sound is een prachtige nieuwe suite van geluidsverwerking technologieën waarmee u de stoel van de producent en hoor muziek precies zoals het bedoeld is om te worden gehoord. Het levert sonische nauwkeurigheid nooit eerder beschikbaar in de auto, en maakt gebruik van geavanceerde professionele Sound tuning technologieën, met inbegrip van MultEQ, dat de akoestiek van uw auto kan meten en verwerken van het geluid - nauwkeurig en automatisch!

De muziek die je verwacht te horen

Je houdt van muziek en je herkent goed geluid als je het hoort. Wanneer u uw muziek af speelt op een audio-systeem, verwacht je te kunnen horen met al de kracht, helderheid en subtiele expressieve nuances van het origineel. Helaas, niets doorstreept die verwachtingen grondiger dan de sonische omgeving van de auto.
 

Slechte akoestiek in de auto

De auto-interieur staat vol met materialen die actief verstoren en afbreken van het geluid. Ramen versterken en weerkaatsen hoge frequenties. Zitting en dashboardbekledingen wijzigen bepaalde frequenties. Tapijten absorberen en onderdrukken middenfrequenties. Deze problemen zijn veel te complex en worden opgelost door eenvoudige egalisatie. Aangezien bovendien de luidsprekers bevinden zich op verschillende afstanden van de luisteraars, het geluidsbeeld gecreëerd in de auto onevenwichtig en asymmetrisch.
 

De technologie achter IMPRINT Sound

Achter de innovatieve IMPRINT Sound verwerking is een belangrijke technologie genaamd MultEQ. Het analyseert de akoestische eigenschappen van uw auto-interieur, en maakt vervolgens een set van egalisatie filters om te corrigeren voor frequentierespons en vertraging problemen voor elke luidspreker in de auto. MultEQ geldt het verwerken van meer dan 500 specifieke frequenties in de audio-spectrum, het corrigeren van de klank die perfect overeenkomen met uw luisteromgeving met ongelooflijke precisie. Het resultaat is dat iedereen in de auto de muziek hoort met fantastische helderheid en beeldvorming.

EIGENSCHAPPEN

Algemeen

 • 24-Bit D/A-Converter
 • 3 PreOuts (4 Volts)

Sound Tuning

 • MediaXpander: 5 bronnen, 3 levels
 • Tijd Correctie: 6-kanaals
 • Parametrische equalizer: 5 band
 • Graphic Equalizer: 7-bands
 • Fabriek EQ: 10 voorkeuzezenders
 • Crossover: 2/3 kanaals
 • MultEQ: IMPRINT ready

Specificaties

 • Afmetingen: 110 (B) x 25 (H) x 85 (D) mm
 • Gewicht: 345g

Retour recht : 

 1. Bij de aankoop van producten heeft de consument de mogelijkheid de overeenkomst zonder opgave van redenen te ontbinden gedurende ten minste veertien dagen. Deze termijn gaat in op de dag na ontvangst van het product door of namens de consument.
 2. Tijdens deze termijn zal de consument zorgvuldig omgaan met het product en de verpakking. Hij zal het product slechts in die mate uitpakken of gebruiken voor zover dat nodig is om te kunnen beoordelen of hij het product wenst te behouden. Indien hij van zijn herroepingsrecht gebruik maakt, zal hij het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk - in de originele staat en verpakking aan de ondernemer retourneren, conform de door de ondernemer verstrekte redelijke en duidelijke instructies. Bij levering van diensten:
 3. Bij levering van diensten heeft de consument de mogelijkheid de overeenkomst zonder opgave van redenen te ontbinden gedurende ten minste veertien dagen, ingaande op de dag van het aangaan der overeenkomst.
 4. Om gebruik te maken van zijn herroepingsrecht, zal de consument zich richten naar de door de ondernemer bij het aanbod en/of uiterlijk bij de levering ter zake verstrekte redelijke en duidelijke instructies.

Garantie : 

United Carshops biedt 2 jaar garantie op de aangeboden producten, tenzij anders vermeld. In geval van een retournering van een product onder garantie, dient steeds de aankoopfactuur te worden meegezonden naar United Carshops. De kosten voor de retournering worden gedragen door de klant. Bij ontvangst van het product wordt er eerstdaags gemeld door United Carshops in welke termijn het product kan worden hersteld en terug verzonden kan worden naar de klant. Indien de afgesproken termijn niet kan worden gerespecteerd door de fabrikant, zal United Carshops hierover de klant inlichten. 

 

Producten buiten garantie, zal er een bestek van herstelling worden opgemaakt en vooraf aan de klant worden gecommuniceerd. De klant dient zijn akkoord op het bestek schriftelijk aan United Carshops te bevestigen alvorens de herstelling kan gebeuren. 

Wij beantwoorden uw offerte aanvraag binnen de 24 uren en wordt na acceptatie van de offerte een voorschot gevraagd ter bevestiging van de afspraak. De offerte bevat het gekozen product, met eventuele rand accessoires, montage en al dan niet verplaatsing. De offerte wordt gemaakt op basis van de voertuig gegevens, verkregen van de klant

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s, when an unknown printer took a galley of type and scrambled it to make a type specimen book. It has survived not only five centuries, but also the leap into electronic typesetting, remaining essentially unchanged. It was popularised in the 1960s with the release of Letraset sheets containing Lorem Ipsum passages, and more recently with desktop publishing software like Aldus PageMaker including versions of Lorem Ipsum.