Winkelwagen

€ 0,00
0

Alpine SWR-12D4

Alpine SWR-12D4

Click on above image to view full picture

Meer afbeeldingen

 • Alpine SWR-12D4
 • Alpine SWR-12D4
 • Alpine SWR-12D4
 • Alpine SWR-12D4
 • Alpine SWR-12D4
 • Alpine SWR-12D4

Availability: In voorraad

Onze prijs:

€ 199,00
OF

Uitleg over InstallCard

Wij beantwoorden uw offerte aanvraag binnen de 24 uren en wordt na acceptatie van de offerte een voorschot gevraagd ter bevestiging van de afspraak. De offerte bevat het gekozen product, met eventuele rand accessoires, montage en al dan niet verplaatsing. De offerte wordt gemaakt op basis van de voertuig gegevens, verkregen van de klant

 • Bestel
 • Betaal
 • Laat inbouwen
 • Algemeen
 • Specificaties
 • Garantie & Retournering
 • Realisatie

Extreme bass past op meerdere plaatsen

De Type-R Subs zijn ontworpen om meer flexibiliteit bij de installatie en toepassings veelzijdigheid om de ideale audiosysteem aan te bieden. Op 149 mm voor de 10 "(25 cm) en 162 mm voor de 12" (30 cm), geven deze nieuwe ontwerpen een nog grotere output.

Meer excursie = Meer vermogen

De nieuwe FEA-Optomized Motor Structure samen met onze revolutionaire High-Amplitude Multi Roll (HAMR) Suspension Design geeft de nieuwe Type-R subwoofers van de hoogste X-max en SPL output in de categorie.
Met een real-world, 21 mm van de X-max gemeten, zodat de nieuwe Type-R subwoofers van de best-in-class bass output, ultra-lage vervorming, en een ongeëvenaarde geluidskwaliteit kan leveren.

Meer motor kracht = Meer controle

Beginnend met een nieuwe tien stuk, gesegmenteerde magneet structuur, de nieuwe Type-R subwoofers leveren nauwkeuriger, harder en zuiverder bass met nog meer controle. Deze nieuwe magneet is ook een integraal onderdeel van de volgende generatie van gepatenteerde Radial Alpine Vented VC koelsysteem.

Houd het koel = Hou het werkend

Alpine's gepatenteerde Radial Geventileerde VC Heatsink en het Airflow Management System (US Patent # 7,634,101) helpt bij het verlagen de voedings-compressie en zorgt voor een betrouwbare lange speeltijd door actief het elimineren van output-beroven warmte weg van de Voice Coil. De nieuwe uit een stuk gegoten aluminium frame met geïntegreerde kortsluiting huls maakt gebruik van het gehele beeld wordt als een heatsink, om voor duurzame vermogen en de behandeling te zorgen, zelfs in de meest extreme toepassingen.

FEA Geoptimaliseerd = Maximale lineariteit

Alpine's gepatenteerde Compound Straal Curve pole geometrie zorgen voor een ultra symmetrische magnetisch veld, terwijl het optimaliseren van fluxdichtheid om sterk te reduceren van vervormingen, terwijl de belastbaarheid en output verder verbetert.

Verbeterde belastbaarheid

De oversized 65 mm voice coil biedt meer dan 35% meer oppervlakte, waardoor voor een verbeterde capaciteit tot 600W RMS / 1800W Peak. Om de beste prestaties te krijgen, raden wij u een paar Type-R subwoofers met Alpine's nieuwe PDX digitale versterkers.

4 Unieke Alpine technologieën

1. FEA Geoptimaliseerde HAMR Surround

De High-Amplitude Multi Roll Surround ontwerp zorgt voor extreme tochten zonder in te boeten van waardevolle conus gebied. FEA Geoptimaliseerd voor lineariteit en gemaakt met spuitgegoten Santoprene ®, de HAMR surround is een belangrijk onderdeel van de ophanging die zorgt voor extreme tochten met nauwkeurige, vervormingsvrije controle.

2. FEA Geoptimaliseerd Spider w/ versterkte Layer Spider Integratie

Zorgt voor een betrouwbare en consistente controle van de tinsel-leads om het elimineren van eventuele mechanische geluiden of interferentie typisch voor vele high-excursie ontwerpen.

3. Opnieuw geventileerde VC Heat Sink & Airflow Management System

Beheert actief de spreekspoel temperaturen door het forceren van lucht direct aan de overkant van de heatsink-systeem.

4. FEA Geoptimaliseerde bewerkte CRC Motor Structure

Creëert een symmetrisch magnetisch veld tijdens het optimaliseren van de fluxdichtheid om de vervorming sterk te reduceren, terwijl de belastbaarheid en output verder verbetert.

SPECIFICATIES

Belastbaarheid

 • Vermogen: 300W - 1000 Watt
 • RMS-vermogen: 1000W
 • Piekvermogen: 3000W

Afmeting

 • Inbouwdiepte: 162mm (6.375'')
 • Montage Diameter: 275mm (10.875'')
 • Waterverplaatsing: 0,10 cu. Ft.
 • Toegevoegd Volume: 0,09 cu. ft (Reverse Mount, Magneet Out)

Algemeen

 • Frequentiebereik: 24Hz - 200Hz

Retour recht : 

 1. Bij de aankoop van producten heeft de consument de mogelijkheid de overeenkomst zonder opgave van redenen te ontbinden gedurende ten minste veertien dagen. Deze termijn gaat in op de dag na ontvangst van het product door of namens de consument.
 2. Tijdens deze termijn zal de consument zorgvuldig omgaan met het product en de verpakking. Hij zal het product slechts in die mate uitpakken of gebruiken voor zover dat nodig is om te kunnen beoordelen of hij het product wenst te behouden. Indien hij van zijn herroepingsrecht gebruik maakt, zal hij het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk - in de originele staat en verpakking aan de ondernemer retourneren, conform de door de ondernemer verstrekte redelijke en duidelijke instructies. Bij levering van diensten:
 3. Bij levering van diensten heeft de consument de mogelijkheid de overeenkomst zonder opgave van redenen te ontbinden gedurende ten minste veertien dagen, ingaande op de dag van het aangaan der overeenkomst.
 4. Om gebruik te maken van zijn herroepingsrecht, zal de consument zich richten naar de door de ondernemer bij het aanbod en/of uiterlijk bij de levering ter zake verstrekte redelijke en duidelijke instructies.

Garantie : 

United Carshops biedt 2 jaar garantie op de aangeboden producten, tenzij anders vermeld. In geval van een retournering van een product onder garantie, dient steeds de aankoopfactuur te worden meegezonden naar United Carshops. De kosten voor de retournering worden gedragen door de klant. Bij ontvangst van het product wordt er eerstdaags gemeld door United Carshops in welke termijn het product kan worden hersteld en terug verzonden kan worden naar de klant. Indien de afgesproken termijn niet kan worden gerespecteerd door de fabrikant, zal United Carshops hierover de klant inlichten. 

 

Producten buiten garantie, zal er een bestek van herstelling worden opgemaakt en vooraf aan de klant worden gecommuniceerd. De klant dient zijn akkoord op het bestek schriftelijk aan United Carshops te bevestigen alvorens de herstelling kan gebeuren. 

Wij beantwoorden uw offerte aanvraag binnen de 24 uren en wordt na acceptatie van de offerte een voorschot gevraagd ter bevestiging van de afspraak. De offerte bevat het gekozen product, met eventuele rand accessoires, montage en al dan niet verplaatsing. De offerte wordt gemaakt op basis van de voertuig gegevens, verkregen van de klant

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s, when an unknown printer took a galley of type and scrambled it to make a type specimen book. It has survived not only five centuries, but also the leap into electronic typesetting, remaining essentially unchanged. It was popularised in the 1960s with the release of Letraset sheets containing Lorem Ipsum passages, and more recently with desktop publishing software like Aldus PageMaker including versions of Lorem Ipsum.