Winkelwagen

€ 0,00
0

Alpine X701D-A4 inbouw GPS Audi A4

Alpine X701D-A4 inbouw GPS Audi A4

Click on above image to view full picture

Meer afbeeldingen

Uitleg over InstallCard

Wij beantwoorden uw offerte aanvraag binnen de 24 uren en wordt na acceptatie van de offerte een voorschot gevraagd ter bevestiging van de afspraak. De offerte bevat het gekozen product, met eventuele rand accessoires, montage en al dan niet verplaatsing. De offerte wordt gemaakt op basis van de voertuig gegevens, verkregen van de klant

 • Bestel
 • Betaal
 • Laat inbouwen
 • Algemeen
 • Specificaties
 • Productvideos
 • Garantie & Retournering
 • Realisatie

Perfecte Integratie

Het vereist uitgebreid onderzoek en knowhow van het voertuig om een systeem te ontwikkelen dat perfect integreert in het bestaande electronische systeem van de auto. De X701D-Q5 is volledig compatibel met de stuurwielbediening en het informatiedisplay in het instrumentenpaneel om alle belangrijke functies te kunnen behouden. 

Hoge Resolutie Touch Screen

Het 7-inch (17,8 cm) display met hoge resolutie maakt volledige bediening van het systeem mogelijk via het touch-screen voorziet bovendien in een hoge beeldkwaliteit, helderheid, contrast en resolutie. Hierdoor worden navigatiekaarten met verbazingwekkend veel detail en worden ook films en videoclips in hoge kwaliteit afgespeeld. De gebruikersinterface werkt erg intuïtief en is ontworpen om perfect te integreren in uw auto. U zult het gebruikersgemak van 'direct touch control' in uw Audi snel leren waarderen! 

DAB Digitale Radio

De ingebouwde DAB+ ontvanger gebruikt de meest geavanceerde digitale technologie voor het leveren van radio ontvangst in uitstekende, ruis-vrije geluidskwaliteit. DAB+ biedt nog veel meer voordelen ten opzichte van traditionele FM: Kies uit een breder aanbod van zenders en na een eerste scan van beschikbare zenders kiest u eenvoudig uit het aanbod op basis van een alfabetische gesorteerde lijst of per muziekgenre. 

Waarschuwingen & Instellingen 

Audi gebruikt het hoofddisplay om voertuig instellingen en waarschuwingen (zoals laag oliepeil) weer te geven. Het Alpine systeem is compatibel met het electronische systeem in uw Audi en kan daarom alle menus en waarschuwingen weergeven. We hebben zelfs de meeste menu's grafisch opnieuw ontworpen om er moderner uit te zien. 

Extra Functies

Omdat het Alpine systeem verbonden is met het Audi boordnet kunnen er extra functies beschikbaar komen zoals optische weergave van de parkeersensoren, airco en verwarming, stoelverwarming en nog veel meer (afhankelijk van voertuiguitrusting). 


Alpine Control Panel

Het originele bedienpaneel wordt vervangen door een Alpine paneel dat direct toegang geeft tot audio bronnen, navigatie, achteruitrijcamera (optioneel) en meer. Het is ontworpen om perfect te integreren in het bestaande dashboard. 

 

 

Entertainment op Groot Scherm 

Het Alpine systeem maakt het mogelijk om te genieten van films, muziekvideo's of TV shows van verschillende bronnen zoals DVD's van de optionele DVD speler, USB-sticks of de laatste smartphone met HDMI uitgang (optionele kabels kunnen nodig zijn). U kunt ook uw iPod of iPhone om video content af te spelen op het 7" scherm met hoge resolutie. Voor optimale verkeersveiligheid is het afspelen van video niet mogelijk tijdens het rijden. 

 

Ingebouwde Bluetooth® Technologie

Dankzij de ingebouwde Bluetooth module is het mogelijk hands-free te bellen met uw mobiele telefoon. De intuïtieve gebruikersinterface maakt bediening kinderlijk eenvoudig en beschikt bovendien over een snelkeuze mogelijkheid voor de meest gekozen telefoonnummers. Bluetooth® zorgt bovendien voor de mogelijkheid om draadloos muziek te streamen vanaf uw telefoon: audio content en zelfs internet radio kan draadloos worden afgespeeld op het Alpine systeem. 

Premium Sound 

Alpine staat wereldwijd bekend voor uitstekende geluidskwaliteit. Onze audio specialisten ontwikkelden de X701D-Q5 dan ook met de grootst mogelijke aandacht voor detail om een echte High-End geluidservaring voor Audi te realiseren. Het systeem biedt bovendien veel audio afstelmogelijkheden zoals digitale looptijdcorrectie en professionele equalisers om de gebruiker de mogelijkheid te geven de klank naar eigen voorkeur aan te passen. 

 Navigatie kenmerken

One Look Display

Het innovatieve "One Look" display deelt het scherm desgewenst in twee delen zodat de kaart van de navigatie en informatie over de afgespeelde audio bron gelijktijdig zichtbaar zijn. Hierdoor is het niet nodig om tussendoor van scherm te wisselen waardoor u uw aandacht op de weg kunt houden. U kunt eenvoudig wisselen van Full Screen naar de One Look weergave door simpelweg over het scherm te 'swipen'. 

Points of Interest

Zoek eenvoudig en snel naar nuttige plaatsen (POI's) op basis van categorie, naam, afstand of andere criteria. Dit kan erg handig zijn als u op zoek bent naar een hotel of restaurant van een specifieke keten of een benzinestation van een bepaald merk. 
Informatie over een restaurant bevat, naast het adres en het soort eten, ook het telefoonnummer. Hierdoor kunt door een druk op het scherm het restaurant bellen om alvast een tafel te reserveren.  

 

Geavanceerde Adres Invoer

U kunt behalve de normale adres invoer ook simpelweg de postcode van alle Europse landen ingeven, inclusief 7-cijferige postcodes uit het Verenigd Koninkrijk. Het systeem herkent zelfs gedeeltelijk ingegeven adressen. Kies uw eigen taal uit 33 verschillende toetsenborden, inclusief Cyrillisch en Grieks. 

 3D Kaarten

Bekijk kaarten in 3D met gedetailleerde weergave van gebouwen en bezienswaardigheden. Hierdoor kunt u zich beter oriënteren in grote steden. Weergave van de maximum snelheid en waarschuwingen voor snelheidscamera's (niet beschikbaar in Frankrijk) helpen u bovendien verder op uw reis. 
 

TMC Route Begeleiding

Dynamische TMC Route Begeleiding voorziet u van actuele verkeersinformatie waardoor zodat de route indien nodig automatisch wordt aangepast en files worden ontweken. 

Belangrijke Navigatie Features

 • Uitgebreide kaarten database van 48 Europese landen

 • Kaartupdates kunnen op elk gewenst online worden aangeschaft via naviextras.com

 • Updates kunnen per land/regio worden aangeschaft, waardoor het mogelijk is kosten te besparen door alleen te betalen voor de update die u echt nodig heeft. 

 • Zoeken op adres door middel van postcode.

 • Slimme routes: de systeem database slaat hirstorische verkeerspatronen op en gebruikt deze om de snelst mogelijke route te berekenen op basis van de tijd en de dag van de week. 

 • Hoge resolutie kaarten

Gratis kaartupdate binnen 30 dagen na het eerste gebruik

Binnen 30 dagen nadat het systeem voor het eerst een GPS locatie heeft ontvangen kunt u bij www.naviextras.com kijken of er een kaartupdate beschikbaar is en deze, indien beschikbaar, gratis downloaden. Hierdoor bent u er van verzekerd dat u de meest recente kaarten heeft na aanschaf van het systeem. 

 Uitbreiding met andere accessoires

Optionele DVD Speler

Breid uw Alpine Infotainment systeem uit met de mogelijkheid om DVD's af te spelen. De DVE-5300X is zo ontwikkeld dat hij precies achter het audio bedienpaneel past. Hierdoor is hij eenvoudig bereikbaar vanaf de bestuurderspositie. HDMI Technologie draagt bij aan de verbluffende beeldkwaliteit, het DVD speler kan zowel vanaf het touchscreen bediend worden als ook via het bedienpaneel in de middenconsole.     
De DVD speler ondersteunt onder andere het afspelen van DVD, CD, MP3, DivX en FLAC.

 


DVE-5300X DVD Speler voor Audi Q5, A4 en A5

Audiofiele geluidsweergave

Audiofiele Geluidsweergave

Haal het maximale uit uw Alpine Infotainment systeem door ook uw audio systeem te upgraden. Alpine bied de keuze uit een hoogwaardige Speaker Upgrade of een volledige Sound Upgrade inclusief high-end versterker met ingebouwde DSP. Beide systemen zijn speciefiek ontwikkeld en afgestemd voor de best mogelijk geluidsweergave in uw Audi.  

SPC-100AU 2-weg High-end Front Speaker Upgrade

Het SPC-100AU systeem is een speaker upgrade bestaande uit twee hoogwaardige midbas woofers en twee Silk Dome tweeters om de luidsprekers in de voorportieren te vervangen. Geschikt voor auto's met het 4 of 8 speaker passieve audio systeem. 

SPC-200AU Versterkte Sound Upgrade met DSP

Voor een volwaardige Sound Upgrade combineert u de SPC-100AU en SPC-200AU. De SPC-200AU bestaat uit drie midrange luidsprekers en een compacte Klasse-D versterker en maakt samen met de SPC-100AU een complete Sound Upgrade met een 3-weg front systeem en een center speaker. 

 

 Achteruitrijcamera uitbreiding

Achteruitrij Camera

De optionele achteruitrij camera zorgt voor meer comfort en zekerheid bij het parkeren, mede dankzij de hoogwardige camera technologie. 

De camera wordt automtisch geactiveerd zodra de auto in achteruit wordt geschakeld. Tegelijkertijd wordt het geluid gedempt zodat de geluiden van de parkeersensoren beter te horen zijn. U ziet niet alleen wat er achter de auto gebeurt, de handige hulplijnen zijn bovendien aangepast op de afmeting van uw Audi. 

Met de HCE-C252RD heeft u de keuze uit vier beeld opties. Multi-view deelt het scherm waardoor u beter zicht heeft op zowel de linker- als de rechter zijde achter de auto. Top view zoomt in op de trekhaak wat bijzonder nuttig is bij het aankoppelen van een aanhanger of caravan. De PIP (Picture in Picture) optie geeft het normale beeld in een extra scherm weer indien u één van de speciale weergave functies hebt geselecteerd zodat u te allen tijde het volledige overzicht hebt. 

 

Multi-View Achteruitrij Camera HCE-C252RD met Camera Installatie Kit KIT-R1AU

Multi-view: het gedeelde scherm geeft duidelijke beelden van de linker- en de rechterzijde achter de auto.

Top view: handig voor nauwkeurig achteruit rijden, bijvoorbeeld bij het aankoppelen van een aanhanger. 

Retour recht : 

 1. Bij de aankoop van producten heeft de consument de mogelijkheid de overeenkomst zonder opgave van redenen te ontbinden gedurende ten minste veertien dagen. Deze termijn gaat in op de dag na ontvangst van het product door of namens de consument.
 2. Tijdens deze termijn zal de consument zorgvuldig omgaan met het product en de verpakking. Hij zal het product slechts in die mate uitpakken of gebruiken voor zover dat nodig is om te kunnen beoordelen of hij het product wenst te behouden. Indien hij van zijn herroepingsrecht gebruik maakt, zal hij het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk - in de originele staat en verpakking aan de ondernemer retourneren, conform de door de ondernemer verstrekte redelijke en duidelijke instructies. Bij levering van diensten:
 3. Bij levering van diensten heeft de consument de mogelijkheid de overeenkomst zonder opgave van redenen te ontbinden gedurende ten minste veertien dagen, ingaande op de dag van het aangaan der overeenkomst.
 4. Om gebruik te maken van zijn herroepingsrecht, zal de consument zich richten naar de door de ondernemer bij het aanbod en/of uiterlijk bij de levering ter zake verstrekte redelijke en duidelijke instructies.

Garantie : 

United Carshops biedt 2 jaar garantie op de aangeboden producten, tenzij anders vermeld. In geval van een retournering van een product onder garantie, dient steeds de aankoopfactuur te worden meegezonden naar United Carshops. De kosten voor de retournering worden gedragen door de klant. Bij ontvangst van het product wordt er eerstdaags gemeld door United Carshops in welke termijn het product kan worden hersteld en terug verzonden kan worden naar de klant. Indien de afgesproken termijn niet kan worden gerespecteerd door de fabrikant, zal United Carshops hierover de klant inlichten. 

 

Producten buiten garantie, zal er een bestek van herstelling worden opgemaakt en vooraf aan de klant worden gecommuniceerd. De klant dient zijn akkoord op het bestek schriftelijk aan United Carshops te bevestigen alvorens de herstelling kan gebeuren. 

Wij beantwoorden uw offerte aanvraag binnen de 24 uren en wordt na acceptatie van de offerte een voorschot gevraagd ter bevestiging van de afspraak. De offerte bevat het gekozen product, met eventuele rand accessoires, montage en al dan niet verplaatsing. De offerte wordt gemaakt op basis van de voertuig gegevens, verkregen van de klant

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s, when an unknown printer took a galley of type and scrambled it to make a type specimen book. It has survived not only five centuries, but also the leap into electronic typesetting, remaining essentially unchanged. It was popularised in the 1960s with the release of Letraset sheets containing Lorem Ipsum passages, and more recently with desktop publishing software like Aldus PageMaker including versions of Lorem Ipsum.