Winkelwagen

€ 0,00
0

Alpine X800D-VIto Inbouw GPS

Alpine X800D-VIto Inbouw GPS

Click on above image to view full picture

Meer afbeeldingen

Availability: In voorraad

Onze prijs:

€ 2.069,00
OF

Uitleg over InstallCard

Wij beantwoorden uw offerte aanvraag binnen de 24 uren en wordt na acceptatie van de offerte een voorschot gevraagd ter bevestiging van de afspraak. De offerte bevat het gekozen product, met eventuele rand accessoires, montage en al dan niet verplaatsing. De offerte wordt gemaakt op basis van de voertuig gegevens, verkregen van de klant

 • Bestel
 • Betaal
 • Laat inbouwen
 • Algemeen
 • Specificaties
 • Productvideos
 • Garantie & Retournering
 • Realisatie

Specifieke Alpine inbouw GPS voor Mercedes Vito(V639) en Viano (W639)

Alpine heeft een op maat gemaakte inbouw GPS voor de Mercedes Vito en Viano ontwikkeld. Deze multimedia receiver met GPS heeft alles in huis om uw dagdagelijkse routes zorgeloos te beleven. Met de 8 inch aanraakscherm heeft u toegang tot spitstechnologie en kan u met een druk op het scherm toegang verschaffen tot uw media op USB of vanop de telefoon.

Gratis map update binnen 30 dagen na eerste gebruik

Binnen een periode van 30 dagen na installatie van deze inbouw GPS, kan u naar www.naviextras.com surfen om te checken of u de laatste kaartversie heeft van uw navigatie en deze eventueel gratis te downloaden. Op deze manier bent u ook zeker om de laatste software versie in uw bezit te hebben. 

Navigatie : One Look Display

Met het innovatieve "one look" overzicht door de split-screen functie is het mogelijk om alle data te zien op één scherm. Dit vermijdt dat u door verschillende applicaties moet scrollen om tot de juiste data te komen. 

Navigatie kaarten en audio informatie kan worden getoond door de split-screen technologie

One look Display

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Geavanceerde navigatie functies voor een aangename rit

Deze geavanceerde navigatie heeft alles wat u nodig heeft. De navigatie kaart bedekt een regio van 47 West -en Oost Europese landen met 29 talen voor stem begeleiding en Text-To-Speech in 15 talen. Zijn POI databank maakt het makkelijk uw favoriete plaatsen te vinden en nieuwe plaatsen te ontdekken waar u zelf nog nooit bent geweest.

Strook assitentie laat u als bestuurder weten, welke rijstrook te kiezen, terwijl Dynamic TMC Route Guidance u een overzicht geeft van alle verkeersinformatie en op deze manier files kan vermijden
Rijstrook assistentie & verkeersinformatie

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Makkelijke personalisatie van het menu. Bijvoorbeeld, bekijk informatie van camping terreinen en aanhanger restricties.
Kaart informatie

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Makkelijke invoer van adressen en POIs zoals tankstations, restaurants, etc. volgens categorie en bij afstand.
Invoer van POI's

 

 

 

 

 

 

 

 

Kaarten met 3D Landmarks

3D kaarten geven u een veel realistischere weergave van de buurt waarin u zich bevindt. De navigatie kaart bevat honderden 3D landmarks en steden tonen gebouwen in 3D, welke navigeren makkelijker maakt.

3D Landmarks

 

 

 

 

 

 

 

 

Autosnelweg modus

Als toevoeging bij het bekijken van een kaart, deze modus geeft u extra gedetailleerde informatie zoals rustplaatsen, restaurants, tankstations welke nog op uw weg bevinden.  U kan de afstand en de verwachte tijd van aankomst bij deze POI's in een samenvattend zicht bekijken wat uw planning enkel maar kan helpen.

Autosnelweg modus

 

 

 

 

 

 

 

 

Geavanceerde Addres Invoer

U kan adressen ingeven volgens postcode voor alle Europese landen, inclusief 7-digitale UK codes, wat het opzoeken van adressen veel sneller maakt. Het systeem leest zelfs al gedeeltelijk ingegeven adressen. Selecteer uw eigen taal voor 33 verschillende taal toetsenborden, includisief Cyrillic en Grieks.

Geavanceerde Addres Invoer

 


 

 

 

 

 

 

Algemene functies : 20cm Hoge resolutie Touch Screen

De 8-inch (20.3 cm) hoge resolutie monitor is 60% groter dan het origineel Vito en Viano scherm en bevat de laatste video technologie voor uitmuntende beeldkwaliteit, contrast en resolutie. Dit laat toe om navigatie kaarten in uitermate gedetailleerd weer te geven, terwijl films of video clips een cinema ervaring bereiken. Uiteraard draagt de beeldkwaliteit ook bij tot het veilig rijden: details op de navigatiekaart zijn makkelijker te zien en het invoeren van bestemmingen gaat makkelijk door grotere knoppen en een makkelijkere bedieningen.

20 cm hoge resolutie scherm

 

 

 

 

 

 

 

 

 

DAB Digitale Radio

De ingebouwde DAB/DAB+/DMB tuner gebruikt de meest geavanceerde digitale technologie voor digitale radio ontvangst en superieure geluidskwaliteit. DAB (Digital Audio Broadcasting)  biedt eveneens extra voordelen tov traditionele FM radio: Kies uit een zeer uitgebreide keuze van radio stations en kan u naar deze selectie alfabetisch of genre rangschikken.

DAB Radio

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Perfecte Systeem Integratie

Door zorgvuldig onderzoek is niet enkel de integratie op esthetisch vlak ontwikkeld, maar tevens ook de functie integratie van de Mercedes V-Klasse stuurwielbediening en de multifunctionele display tussen de tellers zodat u alle originele functies blijft behouden.

Perfecte systeem integratie

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Afspelen video

Met de  Alpine X800D-V geniet u niet enkel van video's, videoclips of TV uitzendingen, maar tevens ook van DVD's via de ingebouwde optische lezer, USB sticks, laatste nieuwe smartphones met HDMI output of portable video toestellen geconnecteerd met de  A/V connector (optionele kabels zijn misschien nodig). U kan tevens ook uw iPod of iPhone connecteren zodat u hier ook kan genieten van uw video inhoud op het groot 8-inch monitor. Uit veiligheidsoverwegingen is de video afspeelbaarheid enkel mogelijk wanneer het voertuig stilstaat.

Video afspelen

 

 

 

 

 

 

 

 

 

HDMI Connectie

Connecteer uw HDMI compatibele smartphone of portable media player via HDMI connectie om zo al uw video af te spelen op het hoge resolutie scherm van de X800D-V. Full digital data transfer en het WVGA scherm garanderen een hoge beeldkwaliteit. Een optionele HDMI kabel (KCU-610HD voor iPhone, Sony Xperia ACRO en Motorola, etc of KCU-610MH voor HTC ONE, Samsung Galaxy S4, Sony Xperia Z, etc) is benodigd.

Alpine TuneIt App voor Tuning en Keeping in Touch

Alpine Tunelt App De X800D-V werkt met Alpine’s cool en gemakkelijke TuneIt App welke u op maat geleverde functies voor sound tuning levert op uw smartphone.
U kan uw sound settings uploaden naar de Alpine Cloud Server en deze delen met andere Alpine fans, en ook hun settings bekijken. De app toont ook  Facebook berichten, je kan deze “Liken” en ook u laten voorlezen!
Download de Alpine TuneIt App met TTS in de Apple App Store of Google Play.

 

 

Bass Engine SQ

De X800D-V maakt het mogelijk om geavanceerde sound processing in uw auto uit te voeren met de BASS ENGINE SQ om uw bass sound te maxiamaliseren met behoud van een overall tone balance, plus vele mogelijkheden in custom tuning functies zoals Digital Time Correction en 9-Band Parametrische Equaliser. Last but not least, u kan al deze functies beheren via uw smartphone met de Alpine TuneIt App.

Bass engine SQ

 

 

 

 

 

 

 

 

Ingebouwde Bluetooth® Technologie

De ingebouwde Bluetooth® module maakte het mogelijk om draadloos een verbinding te maken met uw telefoon voor handen vrij te bellen, met de laatste software updates voor ondersteuning van de laatste smartphones. Een intuitieve gebruikersinterface maakt bediening eenvoudig en bevat eveneens een speed dial functie voor de meeste gebelde telefoonnummers. Bluetooth® maakt ook audio streaming vanuit de telefoon mogelijk: audio files of zelfs internet radio kan makkelijk draadloos worden getransfereerd naar de X800D-V

Ingebouwde Bluetooth technologie

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Hoogwaardige Sound Quality

Alpine is wereldwijd bekend voor haar excellente sound quality. Onze audio specialisten hebben de X800D-V447 ontwikkeld met de grootste aandacht voor details - zoals slectie van hoogwaardige componenten tot extensieve audio tuning - om zo een hoogwaardige sound ervaring uit uw V-klasse te halen. Het systeem biedt eveneens veel geluid aanpassing functies aan zoals digitale tiijds correctie en professionele equaliser functies om gebruikers toe te laten het systeem te configureren in hun eigen smaak.

Hoogwaardige geluidskwaliteit

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Aparte gebruikersprofielen voor 2 gebruikers

Wanneer u of uw echtgeno(o)t(e)regelmatig met dezelfde auto rijdt, kan u beiden een eigen gebruikersprofiel toepassen. Wanneer u de de auto betreedt, zal de Bluetooth automatisch uw telefoon linken en zo uw gebruikersprofiel instellen. Dit profiel bevat uw basis startscherm alsook uw favorieten, telefoonboek, voorkeur radio stations en achteruitrijcamera instellingen. U hoeft dit niet meer in te stellen, dit gebeurt automatisch voor u.

Meerdere gebruikersprofielen

 

 

 

 

 

 

 

Personaliseer uw eigen menu

Mijn favorieten laat u de belangrijkste shortcuts van 3 pagina's iconen samenvatten op de eerste pagina van het menu. Bepaal zelf welk icoon u op de eerste pagina wenst te zien. Selecteer tevens uw favoriete radiostations, POI categoriën, meest gebelde telefoonnummers, zonder het telefoonboek te hoeven doorscrollen. Selecteer uw achtergrond beeld alsook welke audio settings u verkiest via dit menu.

Menu personalisatie

 

 

 

 

 

 

 

Uitbreiding met andere accessoires

Parking Assistance Technologie

De optionele achteruitrijcamera zorgt voor een veilige manier van parkeren met de geavanceerde camera technologie.

De achteruitrijcamera wordt automatisch geactiveerd wanneer u de wagen in achteruit schakelt en zal tevens ook de audio muten zodat u duidelijk de achtersignalen van de parkeersensoren hoort weerklinken. U heeft niet enkel een mooi zicht naar achteren toe, maar tevens heeft u ook parkeer hulplijnen welke het parkeren nog eenvoudiger maken. U kan zelfs kiezen tussen verschillende camera zichten. Multi-view zal het scherm opsplitsen zodat u het zicht bewaart van zowel links als rechts van uw voertuig. Top view modus maakt het dan weer makkelijk als u moet aanhaken aan bijvoorbeeld een caravan. U kan dan het voertuig met zijn trekhaak tot slechts enkele centimeters parkeren tot aan het opzet stuk van uw caravan.


 
Optionele Multi-View Camera (HCE-C252RD)Camera Installatie Kit (KIT-R1V) voor Mercedes Vito(V639) en Viano (W639)

 

 

 

 

 

 

 

 

Multi-view: split screen voorziet scherpe beelden van zowel links als rechts van de auto.


Multi view camera

Top view: handig om accuraat achteruit te rijden, bijvoorbeeld om een caravan aan te haken.

Top view camera

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Product specificaties

 

 

Retour recht : 

 1. Bij de aankoop van producten heeft de consument de mogelijkheid de overeenkomst zonder opgave van redenen te ontbinden gedurende ten minste veertien dagen. Deze termijn gaat in op de dag na ontvangst van het product door of namens de consument.
 2. Tijdens deze termijn zal de consument zorgvuldig omgaan met het product en de verpakking. Hij zal het product slechts in die mate uitpakken of gebruiken voor zover dat nodig is om te kunnen beoordelen of hij het product wenst te behouden. Indien hij van zijn herroepingsrecht gebruik maakt, zal hij het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk - in de originele staat en verpakking aan de ondernemer retourneren, conform de door de ondernemer verstrekte redelijke en duidelijke instructies. Bij levering van diensten:
 3. Bij levering van diensten heeft de consument de mogelijkheid de overeenkomst zonder opgave van redenen te ontbinden gedurende ten minste veertien dagen, ingaande op de dag van het aangaan der overeenkomst.
 4. Om gebruik te maken van zijn herroepingsrecht, zal de consument zich richten naar de door de ondernemer bij het aanbod en/of uiterlijk bij de levering ter zake verstrekte redelijke en duidelijke instructies.

Garantie : 

United Carshops biedt 2 jaar garantie op de aangeboden producten, tenzij anders vermeld. In geval van een retournering van een product onder garantie, dient steeds de aankoopfactuur te worden meegezonden naar United Carshops. De kosten voor de retournering worden gedragen door de klant. Bij ontvangst van het product wordt er eerstdaags gemeld door United Carshops in welke termijn het product kan worden hersteld en terug verzonden kan worden naar de klant. Indien de afgesproken termijn niet kan worden gerespecteerd door de fabrikant, zal United Carshops hierover de klant inlichten. 

 

Producten buiten garantie, zal er een bestek van herstelling worden opgemaakt en vooraf aan de klant worden gecommuniceerd. De klant dient zijn akkoord op het bestek schriftelijk aan United Carshops te bevestigen alvorens de herstelling kan gebeuren. 

Wij beantwoorden uw offerte aanvraag binnen de 24 uren en wordt na acceptatie van de offerte een voorschot gevraagd ter bevestiging van de afspraak. De offerte bevat het gekozen product, met eventuele rand accessoires, montage en al dan niet verplaatsing. De offerte wordt gemaakt op basis van de voertuig gegevens, verkregen van de klant

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s, when an unknown printer took a galley of type and scrambled it to make a type specimen book. It has survived not only five centuries, but also the leap into electronic typesetting, remaining essentially unchanged. It was popularised in the 1960s with the release of Letraset sheets containing Lorem Ipsum passages, and more recently with desktop publishing software like Aldus PageMaker including versions of Lorem Ipsum.