Winkelwagen

€ 0,00
0

Garmin Edge 500 Zwart/Grijs

Garmin Edge 500 Zwart/Grijs

Click on above image to view full picture

Meer afbeeldingen

Availability: In voorraad

Onze prijs:

€ 199,00
OF

Uitleg over InstallCard

Wij beantwoorden uw offerte aanvraag binnen de 24 uren en wordt na acceptatie van de offerte een voorschot gevraagd ter bevestiging van de afspraak. De offerte bevat het gekozen product, met eventuele rand accessoires, montage en al dan niet verplaatsing. De offerte wordt gemaakt op basis van de voertuig gegevens, verkregen van de klant

 • Bestel
 • Betaal
 • Laat inbouwen
 • Algemeen
 • Specificaties
 • Productvideos
 • Garantie & Retournering
 • Realisatie
Garmin Edge 500. Deze zeer populaire GPS fietscomputer is ontwikkeld in samenwerking met de professionele wielerploeg van Garmin en is zo eenvoudig in gebruik dat hij geschikt is voor zowel wielerprofs als amateurs. Zo krijgt u tijdens het fietsen informatie over de snelheid, afstand, tijd,GPS-positie en hoogte. Deze gegevens worden weergegeven op een mooi anti-reflectie display en met een autonomie van 18u komt u al een heel eind. U kan de Garmin Edge 500 Bundle aansluiten op uw PC en via Garmin Connect al uw ritten terug bekijken, zowel het gereden parcours als snelheid,tijd,afstand,GPS positie en stiging en daling. Belangrijkste Kenmerken : Fietscomputer met GPS Duidelijk afleesbaar scherm Virtuele partner om tegen een virtuele tegenstander te rijden Registratie van snelheid,tijd,afstand,GPS positie,stiging en daling. 18 uur autonomie Via ANT+ technologie het wattage meten ( optie) Calorieverbruik via optionele hartslagmeter Waterdicht volgens IPX7 norm Online resultaten bijhouden via Garmin Connect Zeer compact : 6.9cm x 4.8cm x 2.2cm ( lengte x breedte x dikte) In de verpakking : Edge 500 Thuislader Fietssteun USB-kabel Snelstartgids Gebruikershandleiding

Retour recht : 

 1. Bij de aankoop van producten heeft de consument de mogelijkheid de overeenkomst zonder opgave van redenen te ontbinden gedurende ten minste veertien dagen. Deze termijn gaat in op de dag na ontvangst van het product door of namens de consument.
 2. Tijdens deze termijn zal de consument zorgvuldig omgaan met het product en de verpakking. Hij zal het product slechts in die mate uitpakken of gebruiken voor zover dat nodig is om te kunnen beoordelen of hij het product wenst te behouden. Indien hij van zijn herroepingsrecht gebruik maakt, zal hij het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk - in de originele staat en verpakking aan de ondernemer retourneren, conform de door de ondernemer verstrekte redelijke en duidelijke instructies. Bij levering van diensten:
 3. Bij levering van diensten heeft de consument de mogelijkheid de overeenkomst zonder opgave van redenen te ontbinden gedurende ten minste veertien dagen, ingaande op de dag van het aangaan der overeenkomst.
 4. Om gebruik te maken van zijn herroepingsrecht, zal de consument zich richten naar de door de ondernemer bij het aanbod en/of uiterlijk bij de levering ter zake verstrekte redelijke en duidelijke instructies.

Garantie : 

United Carshops biedt 2 jaar garantie op de aangeboden producten, tenzij anders vermeld. In geval van een retournering van een product onder garantie, dient steeds de aankoopfactuur te worden meegezonden naar United Carshops. De kosten voor de retournering worden gedragen door de klant. Bij ontvangst van het product wordt er eerstdaags gemeld door United Carshops in welke termijn het product kan worden hersteld en terug verzonden kan worden naar de klant. Indien de afgesproken termijn niet kan worden gerespecteerd door de fabrikant, zal United Carshops hierover de klant inlichten. 

 

Producten buiten garantie, zal er een bestek van herstelling worden opgemaakt en vooraf aan de klant worden gecommuniceerd. De klant dient zijn akkoord op het bestek schriftelijk aan United Carshops te bevestigen alvorens de herstelling kan gebeuren. 

Wij beantwoorden uw offerte aanvraag binnen de 24 uren en wordt na acceptatie van de offerte een voorschot gevraagd ter bevestiging van de afspraak. De offerte bevat het gekozen product, met eventuele rand accessoires, montage en al dan niet verplaatsing. De offerte wordt gemaakt op basis van de voertuig gegevens, verkregen van de klant

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s, when an unknown printer took a galley of type and scrambled it to make a type specimen book. It has survived not only five centuries, but also the leap into electronic typesetting, remaining essentially unchanged. It was popularised in the 1960s with the release of Letraset sheets containing Lorem Ipsum passages, and more recently with desktop publishing software like Aldus PageMaker including versions of Lorem Ipsum.