Winkelwagen

€ 0,00
0

GPC 60 Tracker

GPC 60 GSM/GPS Tracker

Click on above image to view full picture

Meer afbeeldingen

 • GPC 60 GSM/GPS Tracker

Availability: In voorraad

Onze prijs:

€ 289,00
OF

Uitleg over InstallCard

Wij beantwoorden uw offerte aanvraag binnen de 24 uren en wordt na acceptatie van de offerte een voorschot gevraagd ter bevestiging van de afspraak. De offerte bevat het gekozen product, met eventuele rand accessoires, montage en al dan niet verplaatsing. De offerte wordt gemaakt op basis van de voertuig gegevens, verkregen van de klant

 • Bestel
 • Betaal
 • Laat inbouwen
 • Algemeen
 • Specificaties
 • Garantie & Retournering
 • Realisatie

GPC-60 Tracker - Autonome magnetische GSM/GPS Tracker 

 

Ontwikkeld om te functioneren in extreme omstandigheden, kunt u deze module via uw eigen GSM lokaliseren gedurende 60 dagen (afhankelijk van gebruik) zonder externe stroomvoorziening.

In het toestel steekt u een SIM kaart (pre-payed met voldoende belwaarde of abonnement), verder is er geen enkele gebruikskost verbonden aan een lokalisatie.

Door een  SMS te sturen naar de module, krijgt u als geautoriseerde gebruiker een SMS terug met daarin de coördinaten en een google-link.

De geautoriseerde gebruiker (admin) kan de toelating geven aan verschillende nummers om de positie op te vragen (multiquery).

Deze waterdichte module heeft in de behuizing ingebouwde magneten met een trekkracht van meer dan 40 kg, u kunt ze dus met gemak aan ieder metalen voertuig/voorwerp bevestigen dat u wenst te lokaliseren. Dit maakt deze module ideaal voor het lokaliseren van alle voertuigen die geen eigen voeding hebben zoals daar zijn :  containersgeneratorenwerfmateriaal en dergelijke meer.

Ook voor de verhuur van voertuigen en materialen kan deze module perfect ingezet worden.

Deze module is uitgerust met een bewegingssensor. Deze sensor in combinatie met de interne en heroplaadbare 4400mAh sterke batterij zorgt voor de lange autonomie. Bij niet beweging gaat de module immers in “slaapstand” om te “ontwaken” bij beweging of wanneer u ze oproept om een positie door te geven.

 Volgende alarmen kunnen eveneens in de module geprogrammeerd worden :

 

 • Bewegingsalarm, een SMS met de positie wordt u gezonden bij beweging, indien u deze functie heeft ingesteld.
 • Automatisch verwittiging bij het verlaten van een zone ingesteld rond het toestel. Deze zone is door uzelf in te stellen via SMS.
 • U krijgt een SMS wanneer het batterijniveau van de module onder de 20% zakt.

Bijkomend kan u afluisteren (SPY commando) wat er zich afspeelt in de omgeving van de module. Door een commando per SMS naar de module te sturen belt deze in "silence" terug naar de master GSM. Via de ingebouwde microfoon kunt  u  nu meeluisteren.

Bij deze tracker kunt u een 8/55V omvormer kopen om deze aan te sluiten op de permanente voeding

ON-LINE LOKALISATIE PLATFORM

Deze modules kunnen via GPRS posities zenden naar ons on-line platform.

Vermits deze autnome trackers geen input start/stop hebben worden deze posities verstuurd op regelmatige tijdsintervallen. Deze zijn steeds een veelvoud van een uur (dus van 1 tot 24). Tussentijds blijft de module bereikbaar via SMS en kan er dus manueel een bijkomende positie opgevraagd worden.

 

Een andere mogelijkhied bestaat erin de module in een "sleep stand" te brengen waarbij deze wakker wordt op een ingesteld tijdsinterval en positie verzendt naar het platform (GPRS) en terug in slaap stand gaat. Op deze manier kunnen we het stroomverbuik aanzienlijk verminderen en kan de module tot 1 jaar actief blijven, afhankelijk van het aantal gevraagde posites.

Belangrijk : Bij de instelling met "sleep" kan er tussentijds geen positie opgevraagd worden.

 

Om in te loggen op ons demo-platform klik hier

Log - in : 3 x demo

Meer informatie? Kijk bij Track & Trace / Fleetmanagement

TECHNISCHE EIGENSCHAPPEN

Afmetingen: 110mm x55mm x 35mm

Opslag temp:-40 to 85°C

Werking temp:-10 to 55°C

GPS: U-BLOX G6010-ST, 50 kanaals

Antenne: Intern

Frequentie: L1 1575.42 MHz

Nauwkeurigheid: <5m

Stroom: Oplaadbaar, 4400mAh, Lithium-Ion Batterij

Ingebouwde schok/bewegings melder


Retour recht : 

 1. Bij de aankoop van producten heeft de consument de mogelijkheid de overeenkomst zonder opgave van redenen te ontbinden gedurende ten minste veertien dagen. Deze termijn gaat in op de dag na ontvangst van het product door of namens de consument.
 2. Tijdens deze termijn zal de consument zorgvuldig omgaan met het product en de verpakking. Hij zal het product slechts in die mate uitpakken of gebruiken voor zover dat nodig is om te kunnen beoordelen of hij het product wenst te behouden. Indien hij van zijn herroepingsrecht gebruik maakt, zal hij het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk - in de originele staat en verpakking aan de ondernemer retourneren, conform de door de ondernemer verstrekte redelijke en duidelijke instructies. Bij levering van diensten:
 3. Bij levering van diensten heeft de consument de mogelijkheid de overeenkomst zonder opgave van redenen te ontbinden gedurende ten minste veertien dagen, ingaande op de dag van het aangaan der overeenkomst.
 4. Om gebruik te maken van zijn herroepingsrecht, zal de consument zich richten naar de door de ondernemer bij het aanbod en/of uiterlijk bij de levering ter zake verstrekte redelijke en duidelijke instructies.

Garantie : 

United Carshops biedt 2 jaar garantie op de aangeboden producten, tenzij anders vermeld. In geval van een retournering van een product onder garantie, dient steeds de aankoopfactuur te worden meegezonden naar United Carshops. De kosten voor de retournering worden gedragen door de klant. Bij ontvangst van het product wordt er eerstdaags gemeld door United Carshops in welke termijn het product kan worden hersteld en terug verzonden kan worden naar de klant. Indien de afgesproken termijn niet kan worden gerespecteerd door de fabrikant, zal United Carshops hierover de klant inlichten. 

 

Producten buiten garantie, zal er een bestek van herstelling worden opgemaakt en vooraf aan de klant worden gecommuniceerd. De klant dient zijn akkoord op het bestek schriftelijk aan United Carshops te bevestigen alvorens de herstelling kan gebeuren. 

Wij beantwoorden uw offerte aanvraag binnen de 24 uren en wordt na acceptatie van de offerte een voorschot gevraagd ter bevestiging van de afspraak. De offerte bevat het gekozen product, met eventuele rand accessoires, montage en al dan niet verplaatsing. De offerte wordt gemaakt op basis van de voertuig gegevens, verkregen van de klant

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s, when an unknown printer took a galley of type and scrambled it to make a type specimen book. It has survived not only five centuries, but also the leap into electronic typesetting, remaining essentially unchanged. It was popularised in the 1960s with the release of Letraset sheets containing Lorem Ipsum passages, and more recently with desktop publishing software like Aldus PageMaker including versions of Lorem Ipsum.