Winkelwagen

€ 0,00
0

GPM Tracker

GPM Tracker

Click on above image to view full picture

Meer afbeeldingen

 • GPM Tracker

Availability: In voorraad

Onze prijs:

€ 149,00
OF

Uitleg over InstallCard

Wij beantwoorden uw offerte aanvraag binnen de 24 uren en wordt na acceptatie van de offerte een voorschot gevraagd ter bevestiging van de afspraak. De offerte bevat het gekozen product, met eventuele rand accessoires, montage en al dan niet verplaatsing. De offerte wordt gemaakt op basis van de voertuig gegevens, verkregen van de klant

 • Bestel
 • Betaal
 • Laat inbouwen
 • Algemeen
 • Specificaties
 • Garantie & Retournering
 • Realisatie

GPM Tracker - traceer uw voertuig op een goedkope manier! 

GPS tracker voor de lokalisatie van uw scootermotorfietsgolfcaddyE-bike en alle andere voertuigen voorzien van een 12-36V batterij.

Deze zeer kleine GPS/GSM (spat)waterdichte tracker met ingebouwde GPS en GSM antenne is perfect bruikbaar voor alle 12/36V voertuigen die u wilt lokaliseren via een eenvoudige SMS.

In het toestel steekt u een SIM kaart (pre-payed met voldoende belwaarde of abonnement), verder is er geen enkele gebruikskost verbonden aan een lokalisatie.

Zéér eenvoudige installatie, slecht 2 draden rood en zwart, positief en negatief.

Mogelijkheid op de positie op te vragen door verschillende personen, het geautoriseerde nummer (master) dient hier wel toelating voor te geven via commando "multiquery"

Ook het gebruik van deze tracker is zeer eenvoudig, als geautoriseerd gebruiker stuurt u een SMS naar de tracker en deze antwoord u binnen de minuut met een SMS. Via de link in deze SMS kunt u uw beveiligde voertuigen onmiddellijk lokaliseren. Indien u de aanvraag verstuurt vanop een smart-phone stuurt u het commando om een google-link te ontvangen, werkt u met een gewone GSM dan stuurt u het commando om lengte-en breedtegraad te ontvangen.


Daarnaast biedt deze tracker u nog de volgende mogelijkheden :

 • Instellen van een beweging/schok alarm, u wordt verwittigd via SMS of oproep.
 • Instellen van een automatische perimeter met melding bij verlaten van de perimeter, deze kunt u instellen van 1 tot 99 km.


TECHNISCHE EIGENSCHAPPEN :

Afmetingen: 53mm x 38mm x 19mm 

Opslag temp: -40 to 85 °C

Werkings temp: -10 to 55 °C

GPS: U-BLOX G6010-ST, 50 kanaals

Antenne: Intern

Frequentie: L1 1575.42 MHz

Nauwkeurigheid: <5m

GSM en GPS antenne : Intern

Retour recht : 

 1. Bij de aankoop van producten heeft de consument de mogelijkheid de overeenkomst zonder opgave van redenen te ontbinden gedurende ten minste veertien dagen. Deze termijn gaat in op de dag na ontvangst van het product door of namens de consument.
 2. Tijdens deze termijn zal de consument zorgvuldig omgaan met het product en de verpakking. Hij zal het product slechts in die mate uitpakken of gebruiken voor zover dat nodig is om te kunnen beoordelen of hij het product wenst te behouden. Indien hij van zijn herroepingsrecht gebruik maakt, zal hij het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk - in de originele staat en verpakking aan de ondernemer retourneren, conform de door de ondernemer verstrekte redelijke en duidelijke instructies. Bij levering van diensten:
 3. Bij levering van diensten heeft de consument de mogelijkheid de overeenkomst zonder opgave van redenen te ontbinden gedurende ten minste veertien dagen, ingaande op de dag van het aangaan der overeenkomst.
 4. Om gebruik te maken van zijn herroepingsrecht, zal de consument zich richten naar de door de ondernemer bij het aanbod en/of uiterlijk bij de levering ter zake verstrekte redelijke en duidelijke instructies.

Garantie : 

United Carshops biedt 2 jaar garantie op de aangeboden producten, tenzij anders vermeld. In geval van een retournering van een product onder garantie, dient steeds de aankoopfactuur te worden meegezonden naar United Carshops. De kosten voor de retournering worden gedragen door de klant. Bij ontvangst van het product wordt er eerstdaags gemeld door United Carshops in welke termijn het product kan worden hersteld en terug verzonden kan worden naar de klant. Indien de afgesproken termijn niet kan worden gerespecteerd door de fabrikant, zal United Carshops hierover de klant inlichten. 

 

Producten buiten garantie, zal er een bestek van herstelling worden opgemaakt en vooraf aan de klant worden gecommuniceerd. De klant dient zijn akkoord op het bestek schriftelijk aan United Carshops te bevestigen alvorens de herstelling kan gebeuren. 

Wij beantwoorden uw offerte aanvraag binnen de 24 uren en wordt na acceptatie van de offerte een voorschot gevraagd ter bevestiging van de afspraak. De offerte bevat het gekozen product, met eventuele rand accessoires, montage en al dan niet verplaatsing. De offerte wordt gemaakt op basis van de voertuig gegevens, verkregen van de klant

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s, when an unknown printer took a galley of type and scrambled it to make a type specimen book. It has survived not only five centuries, but also the leap into electronic typesetting, remaining essentially unchanged. It was popularised in the 1960s with the release of Letraset sheets containing Lorem Ipsum passages, and more recently with desktop publishing software like Aldus PageMaker including versions of Lorem Ipsum.