Winkelwagen

€ 0,00
0

Kenwood DNR-8025BT

Kenwood DNR8025BT

Click on above image to view full picture

Meer afbeeldingen

 • Kenwood DNR8025BT
 • Kenwood DNR8025BT

Availability: In voorraad

Onze prijs:

€ 899,00
OF

Uitleg over InstallCard

Wij beantwoorden uw offerte aanvraag binnen de 24 uren en wordt na acceptatie van de offerte een voorschot gevraagd ter bevestiging van de afspraak. De offerte bevat het gekozen product, met eventuele rand accessoires, montage en al dan niet verplaatsing. De offerte wordt gemaakt op basis van de voertuig gegevens, verkregen van de klant

 • Bestel
 • Betaal
 • Laat inbouwen
 • Algemeen
 • Specificaties
 • Garantie & Retournering
 • Realisatie

Kenwood DNR8025BT

De DNR8025BT is het meest uitgebreide model in de nieuwe lijn multimedia receivers van Kenwood. Als u van plan bent om een zeer uitgebreide audio installatie in uw auto te gaan plaatsen of u wilt een goed multimedia systeem met WIFI toepassing in uw auto dan is deze Kenwood DNR8025BT een must have.

WIFI functie.

De DNR8025BT beschikt over een WIFI toepassing voor het draadloos afspelen van muziek en video's die opgeslagen zijn op bijvoorbeeld een Smartphone, Tablet op PC. 
Facebook en Twitter zijn haast niet meer weg te denken uit de huidige wereld en daarom heeft Kenwood dit geïntegreerd in dit nieuwe toestel, browse door je facebook en twitter bericht zoals u dat ook doet op uw smartphone. Al deze functies kunt nu zelfs ook met uw stem bedienen door middel van de spraakbesturings techniek in de DNR8025BT.

FLAC bestanden.

Er worden steeds hogere eisen gesteld aan de geluidsapparatuur in de auto. Kenwood heeft in dit nieuwe navigatie model de mogelijk om ook FLAC bestanden at te spelen, FLAC is een 'Lossless' digitaal audio formaat waar een echte Hi-Fi liefhebber zeer blij mee zal zijn. 

Handsfree bellen.

Met de geïntegreerde bluetooth module is het mogelijk om uw smartphone te koppelen om zo relax en handsfree te kunnen bellen. U bedient alle telefoonfuncties via het grote 7 inch touhscreen. U kunt maar liefst 5 verschillende toestellen koppelen en per toestel kunnen 600 telefoonnummers opgeslagen worden in het geheugen.

HDMI/MHL Input voor High Definition Video Playback.

De DNR8025BT beschikt ook over een directe HDMI/MHL input om FULL HD bronnen aan kunnen sluiten en zo de hoogste mogelijke beeld kwaliteit te kunnen bekijken. Veel smartphones hebben ook een dergelijke aansluiting.

Multimedia.

Ook de multimedia functies zijn zeer uitgebreid, u kunt uw favoriete CD of DVD natuurlijk gewoon afspelen. Maar ook muziek die opgeslagen staat op een USB stick, SD-kaart of iPod* kunnen afgespeeld worden op dit toestel. * iPodkabel vereist KCA-IP202

Handsfree bellen.

Met de geïntegreerde bluetooth module is het mogelijk om uw smartphone te koppelen om zo relax en handsfree te kunnen bellen. U bedient alle telefoonfuncties via het grote 7 inch touhscreen. U kunt maar liefst 5 verschillende toestellen koppelen en per toestel kunnen 600 telefoonnummers opgeslagen worden in het geheugen.

iPod/iPhone. 

Met de optioneel verkrijgbare iPod/iPhone kabel (KCA-IP202, Muziek en video) is het mogelijk om uw iPod/iPhone aan te sluiten op de DNR8025BT. U heeft zo altijd uw favoriete muziek onderweg in uw auto.

Audio/Video.

De audio en video aansluitingen van dit top model zijn zeer uitgebreid.
Zo is het mogelijk om uw audioset uit te breiden met 1 of meerdere eindversterkers. Dankzij de HI-Volt preouts (5V) heeft u altijd de beste verbinding naar uw eindversterker en haalt u het optimale geluid uit uw audio installatie. Uiteraard beschikt dit model ook over een AV uitgang voor extra beeldschermen, bijvoorbeeld in de hoofdsteunen. Ook een camera aansluiting is standaard aanwezig op de Kenwood DNR8025BT.

Kenmerken Kenwood DNR8025BT:

- 7" WVGA met Capacitive Touch Screen
- Gemotoriseerd volledig afneembaar scherm
- WIFI netwerk
- Ingebouwde Bluetooth Handsfree & High Quality Audiostreaming
- HDMI/MHL Input f voor High Definition Video Playback
- USB aansluiting voor Mass Storage of iPod/iPhone Connection
- Audio & Video playback met iPhone 5
- Ingebouwde DSP met 13 Band grafische Equalizer
- MP3/WMA/AAC/WAV/FLAC Audio Playback
- MPEG1/MPEG2/MPEG4/H.264/MVW Video Playback

Uiteraard kunnen wij de Kenwood DNR8025BT ook professioneel voor u inbouwen. Wij beschikken over 2 eigen gecertificeerde monteurs, met jarenlange ervaring. Dagelijks monteren wij dergelijke Kenwood Multimediasystemen in de meest uiteenlopende auto's! U kunt ons bellen of mailen voor een volledige offerte inclusief arbeid en materiaal.

Retour recht : 

 1. Bij de aankoop van producten heeft de consument de mogelijkheid de overeenkomst zonder opgave van redenen te ontbinden gedurende ten minste veertien dagen. Deze termijn gaat in op de dag na ontvangst van het product door of namens de consument.
 2. Tijdens deze termijn zal de consument zorgvuldig omgaan met het product en de verpakking. Hij zal het product slechts in die mate uitpakken of gebruiken voor zover dat nodig is om te kunnen beoordelen of hij het product wenst te behouden. Indien hij van zijn herroepingsrecht gebruik maakt, zal hij het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk - in de originele staat en verpakking aan de ondernemer retourneren, conform de door de ondernemer verstrekte redelijke en duidelijke instructies. Bij levering van diensten:
 3. Bij levering van diensten heeft de consument de mogelijkheid de overeenkomst zonder opgave van redenen te ontbinden gedurende ten minste veertien dagen, ingaande op de dag van het aangaan der overeenkomst.
 4. Om gebruik te maken van zijn herroepingsrecht, zal de consument zich richten naar de door de ondernemer bij het aanbod en/of uiterlijk bij de levering ter zake verstrekte redelijke en duidelijke instructies.

Garantie : 

United Carshops biedt 2 jaar garantie op de aangeboden producten, tenzij anders vermeld. In geval van een retournering van een product onder garantie, dient steeds de aankoopfactuur te worden meegezonden naar United Carshops. De kosten voor de retournering worden gedragen door de klant. Bij ontvangst van het product wordt er eerstdaags gemeld door United Carshops in welke termijn het product kan worden hersteld en terug verzonden kan worden naar de klant. Indien de afgesproken termijn niet kan worden gerespecteerd door de fabrikant, zal United Carshops hierover de klant inlichten. 

 

Producten buiten garantie, zal er een bestek van herstelling worden opgemaakt en vooraf aan de klant worden gecommuniceerd. De klant dient zijn akkoord op het bestek schriftelijk aan United Carshops te bevestigen alvorens de herstelling kan gebeuren. 

Wij beantwoorden uw offerte aanvraag binnen de 24 uren en wordt na acceptatie van de offerte een voorschot gevraagd ter bevestiging van de afspraak. De offerte bevat het gekozen product, met eventuele rand accessoires, montage en al dan niet verplaatsing. De offerte wordt gemaakt op basis van de voertuig gegevens, verkregen van de klant

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s, when an unknown printer took a galley of type and scrambled it to make a type specimen book. It has survived not only five centuries, but also the leap into electronic typesetting, remaining essentially unchanged. It was popularised in the 1960s with the release of Letraset sheets containing Lorem Ipsum passages, and more recently with desktop publishing software like Aldus PageMaker including versions of Lorem Ipsum.