Winkelwagen

€ 0,00
0

Achteruitrijcamera VAG - MIB radio

VAG MIB Interface

Click on above image to view full picture

Meer afbeeldingen

 • Seat Ibiza 2015 camera interface
 • VAG MIB Interface
 • Seat Ibiza 2015 camera interface

Uitleg over InstallCard

Wij beantwoorden uw offerte aanvraag binnen de 24 uren en wordt na acceptatie van de offerte een voorschot gevraagd ter bevestiging van de afspraak. De offerte bevat het gekozen product, met eventuele rand accessoires, montage en al dan niet verplaatsing. De offerte wordt gemaakt op basis van de voertuig gegevens, verkregen van de klant

 • Bestel
 • Betaal
 • Laat inbouwen
 • Algemeen
 • Specificaties
 • Meest Gestelde Vragen
 • Garantie & Retournering
 • Realisatie

Beeldweergave achteruitrijcamera op VAG MIB autoradio

Camera / Video interface geschikt voor het MIB systeem van AUDI , VW, SKODA met een 5.8" of 8" kleuren monitor (4p HSD aansluiting), waarbij de monitor gescheiden zit van de headunit. Hiermee wordt het mogelijk om videobronnen op het originele scherm weer te geven, zoals een achteruitrijcamera, DVD, TV, etc. 
 
De interface heeft 2 video ingangen en 1 camera ingang.
 
Schakel uw auto in de achteruitversnelling en het beeldscherm schakelt automatisch naar het achteruitcamerabeeld.
 
De overige 2 video ingangen kunnen d.m.v. een losse drukknop worden geactiveerd (meegeleverd) voor bijv. TV, DVD etc.
 
Geschikt voor o.a. VW Golf 7, Polo, Passat, Skoda Octavia, Audi A3 (8V), Seat Ibiza met een kleurenscherm en het MIB radio/navi systeem.
 

Compatibele modellen

 
Alle VAG modellen met een MIB Discover autoradio

- Dien ik mijn voertuig te laten programmeren door mijn concessie houder? Neen dit hoeft niet, via de originele videokabel tussen de monitor en de navigatie integreren we het beeld van externe videobronnen. - Heeft deze oplossing een invloed op de garantie van het voertuig? Neen, helemaal niet zelfs. Verschillende concessiehouders maken eveneens gebruik van deze oplossing om een achteruitrijcamera in naplaatsing te kunnen aanbieden. - Hoelang duurt een dergelijke installatie? U dient rekening te houden met ongeveer 3 à 4 uren werk. - Waar kan de inbouw plaatsvinden? De installatie gebeurt door de technieker van uw regio. United Carshops heeft een samenwerking met een netwerk van inbouwspecialisten verspreid over geheel België. Aan de hand van uw opgegeven postcode brengen wij u in contact met uw technieker van uw regio. De installatie zelf, kan bij u thuis op uw werk of bij onze installateur gebeuren.

Retour recht : 

 1. Bij de aankoop van producten heeft de consument de mogelijkheid de overeenkomst zonder opgave van redenen te ontbinden gedurende ten minste veertien dagen. Deze termijn gaat in op de dag na ontvangst van het product door of namens de consument.
 2. Tijdens deze termijn zal de consument zorgvuldig omgaan met het product en de verpakking. Hij zal het product slechts in die mate uitpakken of gebruiken voor zover dat nodig is om te kunnen beoordelen of hij het product wenst te behouden. Indien hij van zijn herroepingsrecht gebruik maakt, zal hij het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk - in de originele staat en verpakking aan de ondernemer retourneren, conform de door de ondernemer verstrekte redelijke en duidelijke instructies. Bij levering van diensten:
 3. Bij levering van diensten heeft de consument de mogelijkheid de overeenkomst zonder opgave van redenen te ontbinden gedurende ten minste veertien dagen, ingaande op de dag van het aangaan der overeenkomst.
 4. Om gebruik te maken van zijn herroepingsrecht, zal de consument zich richten naar de door de ondernemer bij het aanbod en/of uiterlijk bij de levering ter zake verstrekte redelijke en duidelijke instructies.

Garantie : 

United Carshops biedt 2 jaar garantie op de aangeboden producten, tenzij anders vermeld. In geval van een retournering van een product onder garantie, dient steeds de aankoopfactuur te worden meegezonden naar United Carshops. De kosten voor de retournering worden gedragen door de klant. Bij ontvangst van het product wordt er eerstdaags gemeld door United Carshops in welke termijn het product kan worden hersteld en terug verzonden kan worden naar de klant. Indien de afgesproken termijn niet kan worden gerespecteerd door de fabrikant, zal United Carshops hierover de klant inlichten. 

 

Producten buiten garantie, zal er een bestek van herstelling worden opgemaakt en vooraf aan de klant worden gecommuniceerd. De klant dient zijn akkoord op het bestek schriftelijk aan United Carshops te bevestigen alvorens de herstelling kan gebeuren. 

Wij beantwoorden uw offerte aanvraag binnen de 24 uren en wordt na acceptatie van de offerte een voorschot gevraagd ter bevestiging van de afspraak. De offerte bevat het gekozen product, met eventuele rand accessoires, montage en al dan niet verplaatsing. De offerte wordt gemaakt op basis van de voertuig gegevens, verkregen van de klant

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s, when an unknown printer took a galley of type and scrambled it to make a type specimen book. It has survived not only five centuries, but also the leap into electronic typesetting, remaining essentially unchanged. It was popularised in the 1960s with the release of Letraset sheets containing Lorem Ipsum passages, and more recently with desktop publishing software like Aldus PageMaker including versions of Lorem Ipsum.