Winkelwagen

€ 0,00
0

Achteruitrijcamera Volkswagen - RNS radio

Achteruitrijcamera Volkswagen - RNS radio

Click on above image to view full picture

Meer afbeeldingen

 • Achteruitrijcamera Volkswagen - RNS radio
 • Achteruitrijcamera Volkswagen - RNS radio

Uitleg over InstallCard

Wij beantwoorden uw offerte aanvraag binnen de 24 uren en wordt na acceptatie van de offerte een voorschot gevraagd ter bevestiging van de afspraak. De offerte bevat het gekozen product, met eventuele rand accessoires, montage en al dan niet verplaatsing. De offerte wordt gemaakt op basis van de voertuig gegevens, verkregen van de klant

 • Bestel
 • Betaal
 • Laat inbouwen
 • Algemeen
 • Specificaties
 • Meest Gestelde Vragen
 • Garantie & Retournering
 • Realisatie

Beeldweergave achteruitrijcamera op Volkswagen RNS autoradio

Camera interface voor Volkswagen navi units zoals MFD3/RNS510 (vanaf versie B) en RNS315 die voorzien zijn van een (vrije) 26-polige aansluiting aan de achterzijde.
 
De camera-functie in de RNS unit dient te worden geactiveerd d.m.v. VAG-COM apparatuur (VCDS, VAS etc.) of bij de dealer.
 
Camera ingang: RCA
Video systeem: NTSC (werkt niet i.c.m. PAL)
 
Advies: activeer de camera-functie alvorens de interface en camera te installeren. Een juiste codering zorgt ervoor dat de monitor omschakelt naar zwart beeld (nog geen interface geïnstalleerd) wanneer de versnelling in de R-stad wordt gezet.
 
Codering:
Radio (56): Camera (back-up) installed
PDC (10): Camera (back-up) installed
 

Compatibele modellen

 
Alle Volkswagen modellen met een RNS 310/315 - RNS 510/515 autoradio

- Dien ik mijn voertuig te laten programmeren door mijn concessie houder? Ja, in de RNS autoradio dient vooreerst de camera ingang te worden geactiveerd. Pas daarna wordt het beeld omgeschakeld naar het beeld van de achteruitrijcamera. - Heeft deze oplossing een invloed op de garantie van het voertuig? Neen, helemaal niet zelfs. Verschillende concessiehouders maken eveneens gebruik van deze oplossing om een achteruitrijcamera in naplaatsing te kunnen aanbieden. - Hoelang duurt een dergelijke installatie? U dient rekening te houden met ongeveer 3 à 4 uren werk. - Waar kan de inbouw plaatsvinden? De installatie gebeurt door de technieker van uw regio. United Carshops heeft een samenwerking met een netwerk van inbouwspecialisten verspreid over geheel België. Aan de hand van uw opgegeven postcode brengen wij u in contact met uw technieker van uw regio. De installatie zelf, kan bij u thuis op uw werk of bij onze installateur gebeuren.

Retour recht : 

 1. Bij de aankoop van producten heeft de consument de mogelijkheid de overeenkomst zonder opgave van redenen te ontbinden gedurende ten minste veertien dagen. Deze termijn gaat in op de dag na ontvangst van het product door of namens de consument.
 2. Tijdens deze termijn zal de consument zorgvuldig omgaan met het product en de verpakking. Hij zal het product slechts in die mate uitpakken of gebruiken voor zover dat nodig is om te kunnen beoordelen of hij het product wenst te behouden. Indien hij van zijn herroepingsrecht gebruik maakt, zal hij het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk - in de originele staat en verpakking aan de ondernemer retourneren, conform de door de ondernemer verstrekte redelijke en duidelijke instructies. Bij levering van diensten:
 3. Bij levering van diensten heeft de consument de mogelijkheid de overeenkomst zonder opgave van redenen te ontbinden gedurende ten minste veertien dagen, ingaande op de dag van het aangaan der overeenkomst.
 4. Om gebruik te maken van zijn herroepingsrecht, zal de consument zich richten naar de door de ondernemer bij het aanbod en/of uiterlijk bij de levering ter zake verstrekte redelijke en duidelijke instructies.

Garantie : 

United Carshops biedt 2 jaar garantie op de aangeboden producten, tenzij anders vermeld. In geval van een retournering van een product onder garantie, dient steeds de aankoopfactuur te worden meegezonden naar United Carshops. De kosten voor de retournering worden gedragen door de klant. Bij ontvangst van het product wordt er eerstdaags gemeld door United Carshops in welke termijn het product kan worden hersteld en terug verzonden kan worden naar de klant. Indien de afgesproken termijn niet kan worden gerespecteerd door de fabrikant, zal United Carshops hierover de klant inlichten. 

 

Producten buiten garantie, zal er een bestek van herstelling worden opgemaakt en vooraf aan de klant worden gecommuniceerd. De klant dient zijn akkoord op het bestek schriftelijk aan United Carshops te bevestigen alvorens de herstelling kan gebeuren. 

Wij beantwoorden uw offerte aanvraag binnen de 24 uren en wordt na acceptatie van de offerte een voorschot gevraagd ter bevestiging van de afspraak. De offerte bevat het gekozen product, met eventuele rand accessoires, montage en al dan niet verplaatsing. De offerte wordt gemaakt op basis van de voertuig gegevens, verkregen van de klant

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s, when an unknown printer took a galley of type and scrambled it to make a type specimen book. It has survived not only five centuries, but also the leap into electronic typesetting, remaining essentially unchanged. It was popularised in the 1960s with the release of Letraset sheets containing Lorem Ipsum passages, and more recently with desktop publishing software like Aldus PageMaker including versions of Lorem Ipsum.