Winkelwagen

€ 0,00
0

Alpine SPC-300AU Luidspreker upgrade Audi A3

Alpine SPC-300AU Luidspreker upgrade Audi A3

Click on above image to view full picture

Meer afbeeldingen

Availability: In voorraad

Onze prijs:

€ 799,00
OF

Uitleg over InstallCard

Wij beantwoorden uw offerte aanvraag binnen de 24 uren en wordt na acceptatie van de offerte een voorschot gevraagd ter bevestiging van de afspraak. De offerte bevat het gekozen product, met eventuele rand accessoires, montage en al dan niet verplaatsing. De offerte wordt gemaakt op basis van de voertuig gegevens, verkregen van de klant

 • Bestel
 • Betaal
 • Laat inbouwen
 • Algemeen
 • Specificaties
 • Garantie & Retournering
 • Realisatie

Hoogwaardige audio upgrade set voor Audi A3

Een hoogwaardige 8-kanaals digitale versterker met DSP voorziet uw audio systeem van echte power en is geprogrammeerd, specifiek voor uw Audi A3

Dit systeem bevat een vol 2-wegs front systeem met high-end deur luidsprekers en hoog kwalitatieve tweeters, plus een 120 Watts subwoofer dat perfect past in de originele Audi subwoofer behuizing.

De originele achter luidsprekers zijn eveneens aangesloten met de versterker om zo het audio systeem te vervolledigen. Alle benodigde kabel kits, en zelfs isolatie materiaal is inbegrepen in de kit.

U zal van de enorme dynamiek genieten, bas geluid en totale sound quality in uw A3.

Premium Luidspreker pakket

Dit premium luidspreker pakket bevat een front systeem met soft dome tweeters en 16,7 cm midrange luidsprekers, plus een 16.7 cm high performance 120 Watts mid-woofer chasiss dat perfect past in de originele Audi subwoofer behuizing.
Alle luidsprekers zijn perfect gematched aan de digitale versterker voor geweldige audio kwaliteit met optimale sound staging.

High-performance 8-kanaals digitale versterker

Deze hoogwaardige digitale versterker levert een zuiver en krachtig geluid, door zijn ingebouwde DSP (Digital Signal Processor). Speciaal ontworpen en getuned voor Audi A3, S3, RS3, het voorziet een audiofiel geluidservaring.
Digital time correction zorgt voor een centraal geluidservaring
De versterker kan worden voorgeprogrammeerd voor links of rechts stuurwiel locaties.

Retour recht : 

 1. Bij de aankoop van producten heeft de consument de mogelijkheid de overeenkomst zonder opgave van redenen te ontbinden gedurende ten minste veertien dagen. Deze termijn gaat in op de dag na ontvangst van het product door of namens de consument.
 2. Tijdens deze termijn zal de consument zorgvuldig omgaan met het product en de verpakking. Hij zal het product slechts in die mate uitpakken of gebruiken voor zover dat nodig is om te kunnen beoordelen of hij het product wenst te behouden. Indien hij van zijn herroepingsrecht gebruik maakt, zal hij het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk - in de originele staat en verpakking aan de ondernemer retourneren, conform de door de ondernemer verstrekte redelijke en duidelijke instructies. Bij levering van diensten:
 3. Bij levering van diensten heeft de consument de mogelijkheid de overeenkomst zonder opgave van redenen te ontbinden gedurende ten minste veertien dagen, ingaande op de dag van het aangaan der overeenkomst.
 4. Om gebruik te maken van zijn herroepingsrecht, zal de consument zich richten naar de door de ondernemer bij het aanbod en/of uiterlijk bij de levering ter zake verstrekte redelijke en duidelijke instructies.

Garantie : 

United Carshops biedt 2 jaar garantie op de aangeboden producten, tenzij anders vermeld. In geval van een retournering van een product onder garantie, dient steeds de aankoopfactuur te worden meegezonden naar United Carshops. De kosten voor de retournering worden gedragen door de klant. Bij ontvangst van het product wordt er eerstdaags gemeld door United Carshops in welke termijn het product kan worden hersteld en terug verzonden kan worden naar de klant. Indien de afgesproken termijn niet kan worden gerespecteerd door de fabrikant, zal United Carshops hierover de klant inlichten. 

 

Producten buiten garantie, zal er een bestek van herstelling worden opgemaakt en vooraf aan de klant worden gecommuniceerd. De klant dient zijn akkoord op het bestek schriftelijk aan United Carshops te bevestigen alvorens de herstelling kan gebeuren. 

Wij beantwoorden uw offerte aanvraag binnen de 24 uren en wordt na acceptatie van de offerte een voorschot gevraagd ter bevestiging van de afspraak. De offerte bevat het gekozen product, met eventuele rand accessoires, montage en al dan niet verplaatsing. De offerte wordt gemaakt op basis van de voertuig gegevens, verkregen van de klant

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s, when an unknown printer took a galley of type and scrambled it to make a type specimen book. It has survived not only five centuries, but also the leap into electronic typesetting, remaining essentially unchanged. It was popularised in the 1960s with the release of Letraset sheets containing Lorem Ipsum passages, and more recently with desktop publishing software like Aldus PageMaker including versions of Lorem Ipsum.