Winkelwagen

€ 0,00
0

BlackVue DR590W-1CH 16GB

BlackVue DR590W-1CH 16GB

Click on above image to view full picture

Meer afbeeldingen

Availability: In voorraad

Onze prijs:

€ 199,95
OF

Uitleg over InstallCard

Wij beantwoorden uw offerte aanvraag binnen de 24 uren en wordt na acceptatie van de offerte een voorschot gevraagd ter bevestiging van de afspraak. De offerte bevat het gekozen product, met eventuele rand accessoires, montage en al dan niet verplaatsing. De offerte wordt gemaakt op basis van de voertuig gegevens, verkregen van de klant

 • Bestel
 • Betaal
 • Laat inbouwen
 • Algemeen
 • Specificaties
 • Garantie & Retournering
 • Realisatie

De BlackVue DR590W-1CH is een premium dashcam welke opnames maakt in 1080p Full HD en maakt gebruik van een 2.1 megapixel Starvis CMOS sensor. Deze sensor zorgt voor betere en lichtere opnames in donkere omstandigheden. Tevens is de dashcam voorzien van een Extreme mode welke de mogelijkheid geeft om in 60FPS op te nemen.

 

DE BELANGRIJKSTE KENMERKEN

 • Full HD 1920x1080p
 • Door de Extreme mode kun je in 60FPS opnemen.
 • Sony STARVIS CMOS sensor voor betere en lichtere opnames in het donker.
 • Wi-Fi optie aanwezig.
 • Beheer opnames en instellingen eenvoudig met de gratis Nederlandse Blackvue software Windows en MAC.
 • Nederlandstalige BlackVue App.
 • Format-Free bestandsbeheer.
 • Optioneel uitbreidbaar met GPS.
 • SD geheugenopslag: 16GB 
 • Voorzien van Night Vision waardoor details ook in het donker zichtbaar zijn.

FULL HD CAMERA

De premium BlackVue DR590W-1CH maakt opnames in 1080p Full HD. De camera maakt gebruik van een 2.1 megapixel Starvis CMOS sensor.

60 FPS (FRAMES PER SECONDE)

De Blackvue DR590W-1CH camera neemt met de Extreme mode met 60 frames per seconde op. Hierdoor zijn de beelden in alle omstandigheden scherp en helder. Met de DR590W-1CH dashcam wordt het nu nog eenvoudiger om kentekenplaten te lezen. Zelfs van snel voorbijrijdende voertuigen.

blackvue-dash-cam-dr590-starvis-60fps-30fps-comparison

SD GEHEUGEN OPSLAG

16GB
Let op: deze camera's ondersteunen enkel de originele BlackVue SD kaarten. 

LUXE AFWERKING

Deze premium dashcam is luxe afgewerkt en dusdanig ontworpen dat deze onopvallend gemonteerd kan worden op uw auto voorruit. Dankzij de cilindrische vorm kunt u de camera 360 graden draaien om zijn as om de juiste kijkhoek in te stellen. 

SONY STARVIS SENSOR

Met het beeld van de Sony Starvis sensor krijgt u uitstekende beelden met weinig licht. Doordat de DR590-1CH tevens is uitgerust met Night Vision, worden details nog beter zichtbaar in een donkere omgeving. Ook wanneer het Night Vision niet aanstaat krijgt u beter beeld dan met reguliere CMOS sensoren.

 blackvue-dash-cam-sony-starvis-sensor-sample-shot-night-vision-on-offblackvue-dash-cam-regular-cmos-sensor-sample-shot-night

WI-FI OPTIE

De DR590W biedt een extra Wi-Fi optie. Dit geld alleen voor de DR590W, dus niet de normale DR590. De Wi-Fi is alleen te gebruiken in combinatie met smartphone en/of tablet, de Cloud optie blijft exclusief voor de DR750S serie.

MULTIFUNTIONELE WI-FI ON/OFF KNOP

Op de plaats waar je normaal de Mic on/off knop vind zit er nu een Wi-Fi on/off knop.

Wi-Fi On/Off: de DR590W-1CH maakt gebruik van een knop waarmee je de Wi-Fi gemakkelijk aan of juist uit kan zetten.

Formateer microSD: door de knop een langere tijd in te houden formateer je de micro SD kaart zonder het gebruik van een computer.

STEMGEBELEIDING EN BEVEILIGING LEDS

Stembegeleidingsfunctie houdt u tijdens het rijden op de hoogte van eventuele veranderingen in opnames en met behulp van de beveiligings LED-indicatoren weet u exact zodra opnames correct plaatsvinden. 

GPS (OPTIONEEL)

De DR590W-1CH kan uitgebreid worden met de optionele GPS antenne. De GPS antenne zorgt ervoor dat de gereden snelheid en locatie wordt opgeslagen. Deze gegevens zijn eenvoudig in de BlackVue software in te zien.

VOEDING

De camera kan aangesloten worden op 12 Volt of 24 Volt met de meegeleverde voedingskabel. De BlackVue DR590W-1CH maakt opnames in 1080p Full HD, in combinatie met 60 frames per seconde. De camera maakt gebruik van een 2.1 megapixel Starvis CMOS sensor.

Tijdens het parkeren herkent de dashcam impact en bewegingen rondom het voertuig*. De verschillende opname types worden gerangschikt op de SD kaart, en kunnen per type gefilterd worden in de BlackVue PC viewer.

(*) Voor parkeer opnames, dient u gebruik te maken van een externe Blackvue power module (B112 Battery Pack of de Power Magic Pro).

Via de speciaal ontwikkelde BlackVue viewer software voor MAC en Windows kunnen beelden nauwkeurig bekeken worden ter behoeve van bijvoorbeeld verzekeringsbewijs materiaal.

_DIY SOLUTION_DIY SOLUTION-ILLUST

_PRO SOLUTION_PRO SOLUTION-ILLUST

WAT ZIT ER IN DE DOOS?

 • Camera
 • Raamhouder
 • 16GB Micro SD-kaart
 • MicroSD kaartlezer
 • 12V voedingskabel
 • Kabel clips (3x)
 • Nederlandse snelstartgids

 PRODUCT SPECIFICATIES:

Artikelnaam:                                                            BlackVue DR590W-1CH
Aantal lenzen: 1 Channel
Camera sensor front camera CMOS Sensor 2.1 megapixel
Resolutie/FPS front camera:          Full HD 1920 x 1080 + 60 FPS
Kijkhoek front camera:  Diagonaal 139°, horizontaal 116°, verticaal 61°
GPS: Extern (optioneel)
Beveiligings LED indicator:  Opname status + GPS ontvangst status, beveilings LED
Geheugen opslag: Micro SD kaart 16GB
Video formaat: MP4
Audio opname: Ingebouwde microfoon 
Wifi Ingebouwd
Backup batterij:                            Slaat opnames veilig op tijdens uitschakeling van de camera
Softwares: Nederlandstalige Blackvue Viewer voor Windows en MAC
Apps: Nederlandstalige Blackvue Apps voor Android, iOS
Opname modus: Normale opname, Event opname (via G-sensor), Parkeer opname (via G-sensor + bewegingsdetectie)
Voeding: 12 Volt / 24 Volt via Sigaretten aansteker of Power Magic Pro (optioneel)
Werkings temperatuur: -20℃ tot 70℃
Afmeting + gewicht front camera: Lengte 111.8mm x Diameter 34mm / 62gram
Garantie: 2 jaar

Retour recht : 

 1. Bij de aankoop van producten heeft de consument de mogelijkheid de overeenkomst zonder opgave van redenen te ontbinden gedurende ten minste veertien dagen. Deze termijn gaat in op de dag na ontvangst van het product door of namens de consument.
 2. Tijdens deze termijn zal de consument zorgvuldig omgaan met het product en de verpakking. Hij zal het product slechts in die mate uitpakken of gebruiken voor zover dat nodig is om te kunnen beoordelen of hij het product wenst te behouden. Indien hij van zijn herroepingsrecht gebruik maakt, zal hij het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk - in de originele staat en verpakking aan de ondernemer retourneren, conform de door de ondernemer verstrekte redelijke en duidelijke instructies. Bij levering van diensten:
 3. Bij levering van diensten heeft de consument de mogelijkheid de overeenkomst zonder opgave van redenen te ontbinden gedurende ten minste veertien dagen, ingaande op de dag van het aangaan der overeenkomst.
 4. Om gebruik te maken van zijn herroepingsrecht, zal de consument zich richten naar de door de ondernemer bij het aanbod en/of uiterlijk bij de levering ter zake verstrekte redelijke en duidelijke instructies.

Garantie : 

United Carshops biedt 2 jaar garantie op de aangeboden producten, tenzij anders vermeld. In geval van een retournering van een product onder garantie, dient steeds de aankoopfactuur te worden meegezonden naar United Carshops. De kosten voor de retournering worden gedragen door de klant. Bij ontvangst van het product wordt er eerstdaags gemeld door United Carshops in welke termijn het product kan worden hersteld en terug verzonden kan worden naar de klant. Indien de afgesproken termijn niet kan worden gerespecteerd door de fabrikant, zal United Carshops hierover de klant inlichten. 

 

Producten buiten garantie, zal er een bestek van herstelling worden opgemaakt en vooraf aan de klant worden gecommuniceerd. De klant dient zijn akkoord op het bestek schriftelijk aan United Carshops te bevestigen alvorens de herstelling kan gebeuren. 

Wij beantwoorden uw offerte aanvraag binnen de 24 uren en wordt na acceptatie van de offerte een voorschot gevraagd ter bevestiging van de afspraak. De offerte bevat het gekozen product, met eventuele rand accessoires, montage en al dan niet verplaatsing. De offerte wordt gemaakt op basis van de voertuig gegevens, verkregen van de klant

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s, when an unknown printer took a galley of type and scrambled it to make a type specimen book. It has survived not only five centuries, but also the leap into electronic typesetting, remaining essentially unchanged. It was popularised in the 1960s with the release of Letraset sheets containing Lorem Ipsum passages, and more recently with desktop publishing software like Aldus PageMaker including versions of Lorem Ipsum.