Winkelwagen

€ 0,00
0

BlackVue DR750S-1CH 16GB

BlackVue DR750S-1CH

Click on above image to view full picture

Meer afbeeldingen

 • BlackVue DR750S-1CH

Availability: In voorraad

Onze prijs:

€ 279,95
OF

Uitleg over InstallCard

Wij beantwoorden uw offerte aanvraag binnen de 24 uren en wordt na acceptatie van de offerte een voorschot gevraagd ter bevestiging van de afspraak. De offerte bevat het gekozen product, met eventuele rand accessoires, montage en al dan niet verplaatsing. De offerte wordt gemaakt op basis van de voertuig gegevens, verkregen van de klant

 • Bestel
 • Betaal
 • Laat inbouwen
 • Algemeen
 • Specificaties
 • Garantie & Retournering
 • Realisatie

BLACKVUE DR750S–1CH, DE ULTIEME CLOUD DASHCAM.

Mooier, sneller, beter en uitgebreider.......
De nieuwe DR750S serie van BlackVue tilt het kwaliteitsstandaard van dashcams weer een niveau hoger. De DR750S maakt nu nòg vloeiendere beelden dankzij de 60 frames per seconde opnamekwaliteit. De Sony STARVIS beeldsensor zorgt er tevens voor dat opnames in het donker duidelijker in detail worden gebracht. Ook is de interne processor vernieuwd, waardoor alle functie handelingen zeer snel en soepel worden uitgevoerd..

DE BELANGRIJKSTE KENMERKEN OPGESOMD:

 • Volledige Cloud en Wi-Fi ondersteuning
 • Nederlandse spraakbegeleiding
 • 60 frames per seconde opnames, voor zeer vloeiende beelden
 • Ingebouwde GPS
 • Parkeermodus opname
 • Full HD 1080P Sony STARVIS beeldsensor
 • Verbeterde nachtvisie, past automatisch helderheid aan in het licht en donker
 • Een snellere processor voor zowel het opstarten, downloaden, instellingen configureren en meer.
 • De Wi-Fi aan/uit knop is multi-functioneel geworden, zo kan je bijv. het Wi-Fi wachtwoord wijzigen/resetten zonder tussenkomst van uw computer.
 • Gebeurtenis opnames volledig beveiligbaar tegen overschrijving (tot 50 wel opnames).
 • De dashcam functioneert ook in extreme hitte van tot wel 70 graden Celsius. 

 

 

FULL HD SONY STARVIS BEELDSENSOR:

Deze full HD 1080P sensor van Sony kan tot wel 60 frames per seconde verwerken. Hierdoor neemt de dashcam heldere en zuivere videobeelden op, met een kijkhoek van 139 graden. Dankzij deze nieuwe sensor is het ook tijdens donkere en slechte weersomstandigheden geen probleem om een helder en goed beeld in detail te brengen. Of je nu aan het rijden bent of stilstaat: de dashcam zorgt voor scherpe beelden. De nachtvisie modus kan aan-en uit gezet worden. Deze instelbare functie zorgt voor betere en heldere beelden in de nachtelijke uren of in donkere omstandigheden.

 

INGEBOUWDE IMPACT & BEWEGINGSDETECTIE

Tijdens het rijden herkent de dashcam aanrijdingen en plotselinge veranderingen in snelheid. Tijdens het parkeren herkent de dashcam impact en bewegingen rondom het voertuig*. De verschillende opnames types worden herkenbaar ge-rangschikt in de BlackVue PC viewer of de BlackVue apps voor Android en iOS. 
(*) Voor parkeer opnames, dient u gebruik te maken van een externe Blackvue power moduel (B112 Battery Pack of de Power Magic Pro).

 

BLACKVUE APP EN PC-VIEWER

Zowel de smartphone apps als de pc software zijn gratis te downloaden. Je kunt eenvoudig de instellingen van de dashcam aanpassen en de opgenomen beelden terugkijken met behulp van de Android en iOS apps en de PC viewer software van BlackVue voor Windows en MAC. De Blackvue app is eenvoudig te gebruiken, verbindt de app met de dashcam doormiddel van Wi-Fi en bekijk real time beelden en pas eenvoudig de instellingen van de dashcam aan.

Naast de app kan de PC of MAC eveneens opnames terugzien met snelheidsweergave en locaties + gereden routes traceren via Google Maps vanuit de "BlackVue Viewer" software. De DR750S-1CH ondersteunt micro SD-kaarten tot maximaal 128GB. De beeldhoek van de lens is afgesteld op 139° en voorziet u van een verbluffende opname kwaliteit. Hiermee kun je probleemloos kentekens lezen van andere weggebruikers en tegelijkertijd een breede kijkhoek behouden.

VERNIEUWD DESIGN

Touch sensor
De Blackvue DR750S heeft een vernieuwd design met uitgebreidere functie handelingen zoals de touch sensor; houd je hand voor de sensor en de audio wordt in/ uitgeschakeld. Ook kun je met deze touch sensor eenvoudig handmatige opnames gaan starten wanneer je onderweg graag een mooie gebeurtenis wilt vastleggen.

Multi-functionele Wi-Fi aan/uit knop

 • Zet de Wi-Fi aan/uit - kort inhouden
 • Reset eenvoudig het Wi-Fi wachtwoord - houd de knop ingedrukt totdat de stembegeleiding gaat praten, druk dan kort nogmaals de knop in.
 • Formatteren van de Micro SD kaart - houd de knop ingedrukt totdat de stembegeleiding begint te praten, en houd de button daarna weer een aantal seconden in.

Alle acties worden bevestigd d.m.v. de ingebouwde spraakbegeleiding (Nederlandstalig)

 

STABIELE GPS & WI-FI VERBINDING

De Blackvue DR750S-1CH is een professionele dashcam waarmee u opnames maakt vanuit de voorzijde van het voertuig. Zo ben je er zeker van dat elke situatie voor u op de weg keurig vastgelegd wordt om bij een gebeurtenis volledig en betrouwbaar bewijs af te kunnen geven. De DR750S-1CH dashcam is o.a. voorzien van een interne GPS-ontvanger met route-log functie en snelheidsmeting. Zowel de Wi-Fi als GPS verbinding zijn bij de DR750S-1CH snel en stabiel.

 

GEOPTIMALISEERDE OPNAME RANGSCHIKKING

Gebeurtenis opnames overschrijvingsbeveiliging:
Dashcams slaan bestanden in volgorde van datum en tijd op. Wanneer de micro SD kaart vol is worden de oudste bestanden automatisch verwijderd. De Blackvue DR750S-1CH kan dit voorkomen door handmatig in te stellen dat je belangrijke gebeurtenissen zoals ongevallen niet wilt overschrijven. Tot 50 bestanden kunnen op deze manier beschermd worden op de meegeleverde SD kaart.

"Format-Free" bestandsbeheer:
Ontwikkeld door Blackvue, dit nieuwe systeem verbeterd de opname stabiliteit en voorkomt het eventuele onnodig formatteren van de Micro SD kaart waarbij beelden verloren kunnen gaan. 

60 FPS (FRAMES PER SECONDE)

De Blackvue DR750-1CH neemt met 60 frames per seconde op. Hierdoor zijn de beelden in alle omstandigheden scherp en helder. Met 60fps zijn de bewegingen tijdens opnames vele malen scherper dan de standaard 30fps. Met de DR750S-1CH dashcam wordt het nu nog eenvoudiger om kentekenplaten te lezen. Zelfs van snel voorbijrijdende voertuigen.

   

GEBRUIK MAKEN VAN DE GRATIS CLOUD FUNCTIES

De BlackVue DR750S dashcam kan via de BlackVue app (en in samenwerking met een Wi-Fi hotspot in het voertuig) gebruik maken van alle mooie functies die de gratis Cloud service van BlackVue biedt. *

 • Lokaliseer je camera, kijk live mee op afstand.
 • Ontvang alarm notificaties zodra er iets met uw voertuig gebeurt.
 • Communiceer op afstand met de bestuurder (2-weg audiocommunicatie).
 • Bekijk route en snelheid informatie live mee
 • Bekijk video's terug die opgeslagen zijn in de Cloud, waar en wanneer je maar wil
 • Firmware updates vanuit de Cloud
 • 10 min dagelijkse live view, 1 dashcam per gebruiker, 5GB Cloud opslag, 100 downloads per maand inbegrepen.
 • Voor alle informatie en functies over de BlackVue Cloud, klik hier (www.blackvue.com) Naast de Cloud mogelijkheid geeft de ingebouwde Wi-Fi functie u de optie om draadloos te verbinden met de dashcam via de BlackVue app voor iOS en Android. Zo kun je eenvoudig live beelden streamen en opnames direct terugzien met uw smartphone of tablet. Vervolgens heb je onderweg direct video-bewijsmateriaal om beschikbaar te stellen aan derden.


  * Een actieve 4G hotspot verbinding in het voertuig is vereist om te kunnen verbinden naar de Cloud.

 

INTELLIGENTE PARKEERMODUS

Met behulp van de Power Magic Pro of de B-112 Battery Pack van BlackVue is het mogelijk om de camera ook in de parkeerstand volledig te laten functioneren. De Blackvue DR750S dashcam schakelt automatisch in de parkeerstand modus als het voertuig geparkeerd staat. Enkel de beelden waarop een beweging of een impact gedetecteerd wordt zal worden opgeslagen op de SD kaart. Zo behoud je ruimte vrij voor verdere opnames tijdens autoritten. 

blackvue-parking-mode-b-112-power-magic-battery-pack-diy-diagram
blackvue-parking-mode-b-112-power-magic-battery-pack-diy-diagram-installation
 
blackvue-parking-mode-pmp-power-magic-pro-diagram
blackvue-parking-mode-pmp-power-magic-pro-diagram-installation

 

Geplande herstart sessies:
De BlackVue dashcam plant automatisch een herstart sessie op het aangegeven moment (standaard 03:00 uur) tijdens de parkeer modus. Zo blijft de SD kaart langer stabiel werken. Mocht de dashcam op dit moment aan het opnemen zijn, zal de herstart sessie een dag later plaatsvinden.

WAT ZIT ER IN DE DOOS?

blackvue-dr750s-2ch-dash-cam-components

 • Camera + raamhouder
 • micro SD kaart
 • 12V voedingskabel
 • 3M tape
 • Kabelgeleiders
 • USB-micro SD kaartlezer adapter
 • Kabel wegwerk tooltje
 • Quick-start handleiding (Nederlandstalig)
 
 

SPECIFICATIES:

Model naam:

DR750S-1CH 16GB

Aantal opname kanalen

1 kanaals

Kleur / grote / gewicht:

Zwart / breedte 118.5mm x hoogte 36mm / 88 gram

Geheugenopslag

BlackVue Micro SD kaart (meegeleverd)

Opname mogelijkheden:

Normale opnames, Gebeurtenis opnames, Handmatige opnames en parkeer opnames

 • Voor continue parkeeropnames, dient er gebruik gemaakt te worden van een externe B-112 battery pack of Power magic pro voedingsmodule van BlackVue

Camera lens:

STARVIS CMOS Sensor

Kijkhoek:

Diagonaal: 139°, horizontaal 116°, verticaal 61°

Resolutie / frame rates:

Full HD (1920 x 1080) 60fps

Full HD (1920 x 1080) 30fps

HD (1280 x 720) 30fps

 • De frame rate kan tijdens Wi-Fi streaming variëren.

Beeld kwaliteits instelling:

Hoogst

Hoog

Normaal

Wi-Fi verbinding:

Ingebouwd (802.11n) (2.4 – 2.4835 GHz)

GPS:

Ingebouwd

Microfoon:

Ingebouwd

Speaker:

Ingebouwd

LED:

Opname LED, GPS LED, Wi-Fi LED, Front Cam security LED

G-Sensor:

3-as G sensor

Stroom voorziening:

DC 12V – 24V (DC Plug( - ) – C – (+) (03.5 x 01.35), MAX 1A/12V (sigarettenaansteker kabel)

Stroom verbruik:

Gem. 250mA (4.2W bij 12V, met GPS en Wi-Fi aan)
Gem. 200mA (3.6W bij 12V, met GPS en Wi-Fi uit)
* Actuele stroomverbruik kan afwijken bij bepaalde omstandigheden

Operationele temperatuur:

-20℃ to 70℃elcius

Storage Temperature

-20℃ to 70℃elcius

Temperatuur cut-off beveiliging:

Bij 80℃elcius

Certificaten:

FCC, CE, RoHS, Telec, WEEE

Software:

BlackVue Viewer voor Windows / Mac OS
* Windows XP of hoger / Mac OS X
10.10 (Yosemite) of hoger BlackVue App (Android 4.4.2 of hoger, iOS 8.0 of hoger)

Andere opties:

Adaptive Format-Free File Management System

 

Retour recht : 

 1. Bij de aankoop van producten heeft de consument de mogelijkheid de overeenkomst zonder opgave van redenen te ontbinden gedurende ten minste veertien dagen. Deze termijn gaat in op de dag na ontvangst van het product door of namens de consument.
 2. Tijdens deze termijn zal de consument zorgvuldig omgaan met het product en de verpakking. Hij zal het product slechts in die mate uitpakken of gebruiken voor zover dat nodig is om te kunnen beoordelen of hij het product wenst te behouden. Indien hij van zijn herroepingsrecht gebruik maakt, zal hij het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk - in de originele staat en verpakking aan de ondernemer retourneren, conform de door de ondernemer verstrekte redelijke en duidelijke instructies. Bij levering van diensten:
 3. Bij levering van diensten heeft de consument de mogelijkheid de overeenkomst zonder opgave van redenen te ontbinden gedurende ten minste veertien dagen, ingaande op de dag van het aangaan der overeenkomst.
 4. Om gebruik te maken van zijn herroepingsrecht, zal de consument zich richten naar de door de ondernemer bij het aanbod en/of uiterlijk bij de levering ter zake verstrekte redelijke en duidelijke instructies.

Garantie : 

United Carshops biedt 2 jaar garantie op de aangeboden producten, tenzij anders vermeld. In geval van een retournering van een product onder garantie, dient steeds de aankoopfactuur te worden meegezonden naar United Carshops. De kosten voor de retournering worden gedragen door de klant. Bij ontvangst van het product wordt er eerstdaags gemeld door United Carshops in welke termijn het product kan worden hersteld en terug verzonden kan worden naar de klant. Indien de afgesproken termijn niet kan worden gerespecteerd door de fabrikant, zal United Carshops hierover de klant inlichten. 

 

Producten buiten garantie, zal er een bestek van herstelling worden opgemaakt en vooraf aan de klant worden gecommuniceerd. De klant dient zijn akkoord op het bestek schriftelijk aan United Carshops te bevestigen alvorens de herstelling kan gebeuren. 

Wij beantwoorden uw offerte aanvraag binnen de 24 uren en wordt na acceptatie van de offerte een voorschot gevraagd ter bevestiging van de afspraak. De offerte bevat het gekozen product, met eventuele rand accessoires, montage en al dan niet verplaatsing. De offerte wordt gemaakt op basis van de voertuig gegevens, verkregen van de klant

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s, when an unknown printer took a galley of type and scrambled it to make a type specimen book. It has survived not only five centuries, but also the leap into electronic typesetting, remaining essentially unchanged. It was popularised in the 1960s with the release of Letraset sheets containing Lorem Ipsum passages, and more recently with desktop publishing software like Aldus PageMaker including versions of Lorem Ipsum.