Winkelwagen

€ 0,00
0

Coyote GPS

Coyote GPS

Click on above image to view full picture

Meer afbeeldingen

 • Coyote GPS
 • Coyote GPS
 • Coyote GPS
 • Coyote GPS-

Availability: In voorraad

Onze prijs:

€ 248,99
OF

Uitleg over InstallCard

Wij beantwoorden uw offerte aanvraag binnen de 24 uren en wordt na acceptatie van de offerte een voorschot gevraagd ter bevestiging van de afspraak. De offerte bevat het gekozen product, met eventuele rand accessoires, montage en al dan niet verplaatsing. De offerte wordt gemaakt op basis van de voertuig gegevens, verkregen van de klant

 • Bestel
 • Betaal
 • Laat inbouwen
 • Algemeen
 • Specificaties
 • Productvideos
 • Garantie & Retournering
 • Realisatie

Waarschuwingen

Vaste radars

Radars mobiles

Mobiele radars

Verkeershinder melding van ongevallen en andere hinder op de weg voor u.

De betrouwbaarheid van de verklikker bevestiging van de kwaliteit van de informatie.

Snelheidsbeperkingen snelheidsbeperking en reële snelheid van het voertuig worden permanent weergegeven.GPS-navigatie

Trajectbegeleiding met weergave van het aankomstuur en de resterende afstand

Kaarten van 23 landen met levenslang* gratis update om u overal in Europa te helpen.

Verkeersinformatie in real time om de verkeerstoestand op uw traject te kennen.

Snelle trajectopzoeking geeft een bestemming door rechtstreeks op een punt op de kaart te drukken.

Mijn bestemmingen registreert de vaak gebruikte bestemmingen (werk, thuis) voor een snelle toegang.

Assistentie bij het veranderen van rijstrook en specifieke ondersteuning bij een ingewikkeld kruispunt.

Kaart in 2D en 3D om gemakkelijk de weergavemodus van uw kaart te kiezen.

Nuttige plaatsen parkings en benzinestations in de buurt worden weergegeven.* Frankrijk, België, Luxemburg, Nederland, Monaco, Andorra, Duitsland, Oostenrijk, Zwitserland, Italië, San Marino, het Vaticaan, Liechtenstein, Portugal, Denemarken, Spanje, Kroatië, de Republiek Tsjechië, Hongarije, Slovakije, Slovenië, Malta.

De kaartupdate blijft beschikbaar zolang het product gecommercialiseerd wordt + 2 jaar (ook al heeft de gebruiker geen abonnement meer)

Functies:

GPS-navigatie

Vaste radars

Preventie tegen indommelen achter het stuur

Stemherkenning

Aanraakscherm

Mobiele radars

Verkeershinder

Snelheidsbeperkingen

Betrouwbaarheid van de verklikkerKenmerken van het toestel:

Kleur: zwart

Afmetingen van het product (LxHxP): 14,9 cm x 7,8 cm x 2,1 cm

Gewicht van het product: 222 g

Geleverd met Micro USB-kabel / USB-lader voor de wagen / Houder met zuignap voor verschillende dragers / Snelle opstartgids / Antireflecterende schermbescherming/ 2 jaar garantie


Retour recht : 

 1. Bij de aankoop van producten heeft de consument de mogelijkheid de overeenkomst zonder opgave van redenen te ontbinden gedurende ten minste veertien dagen. Deze termijn gaat in op de dag na ontvangst van het product door of namens de consument.
 2. Tijdens deze termijn zal de consument zorgvuldig omgaan met het product en de verpakking. Hij zal het product slechts in die mate uitpakken of gebruiken voor zover dat nodig is om te kunnen beoordelen of hij het product wenst te behouden. Indien hij van zijn herroepingsrecht gebruik maakt, zal hij het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk - in de originele staat en verpakking aan de ondernemer retourneren, conform de door de ondernemer verstrekte redelijke en duidelijke instructies. Bij levering van diensten:
 3. Bij levering van diensten heeft de consument de mogelijkheid de overeenkomst zonder opgave van redenen te ontbinden gedurende ten minste veertien dagen, ingaande op de dag van het aangaan der overeenkomst.
 4. Om gebruik te maken van zijn herroepingsrecht, zal de consument zich richten naar de door de ondernemer bij het aanbod en/of uiterlijk bij de levering ter zake verstrekte redelijke en duidelijke instructies.

Garantie : 

United Carshops biedt 2 jaar garantie op de aangeboden producten, tenzij anders vermeld. In geval van een retournering van een product onder garantie, dient steeds de aankoopfactuur te worden meegezonden naar United Carshops. De kosten voor de retournering worden gedragen door de klant. Bij ontvangst van het product wordt er eerstdaags gemeld door United Carshops in welke termijn het product kan worden hersteld en terug verzonden kan worden naar de klant. Indien de afgesproken termijn niet kan worden gerespecteerd door de fabrikant, zal United Carshops hierover de klant inlichten. 

 

Producten buiten garantie, zal er een bestek van herstelling worden opgemaakt en vooraf aan de klant worden gecommuniceerd. De klant dient zijn akkoord op het bestek schriftelijk aan United Carshops te bevestigen alvorens de herstelling kan gebeuren. 

Wij beantwoorden uw offerte aanvraag binnen de 24 uren en wordt na acceptatie van de offerte een voorschot gevraagd ter bevestiging van de afspraak. De offerte bevat het gekozen product, met eventuele rand accessoires, montage en al dan niet verplaatsing. De offerte wordt gemaakt op basis van de voertuig gegevens, verkregen van de klant

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s, when an unknown printer took a galley of type and scrambled it to make a type specimen book. It has survived not only five centuries, but also the leap into electronic typesetting, remaining essentially unchanged. It was popularised in the 1960s with the release of Letraset sheets containing Lorem Ipsum passages, and more recently with desktop publishing software like Aldus PageMaker including versions of Lorem Ipsum.