Winkelwagen

€ 0,00
0

Coyote S

Coyote S

Click on above image to view full picture

Meer afbeeldingen

 • Coyote S
 • Coyote S
 • Coyote S

Availability: In voorraad

Onze prijs:

€ 219,00
OF

Uitleg over InstallCard

Wij beantwoorden uw offerte aanvraag binnen de 24 uren en wordt na acceptatie van de offerte een voorschot gevraagd ter bevestiging van de afspraak. De offerte bevat het gekozen product, met eventuele rand accessoires, montage en al dan niet verplaatsing. De offerte wordt gemaakt op basis van de voertuig gegevens, verkregen van de klant

 • Bestel
 • Betaal
 • Laat inbouwen
 • Algemeen
 • Specificaties
 • Productvideos
 • Garantie & Retournering
 • Realisatie

DE COYOTE-RADARVERKLIKKER MET GEÏNTEGREERDE CAMERA 

Laat de camera over u waken. Uw COYOTE S bewaart automatisch de laatste 10 minuten van uw traject in geval van een aanrijding! U kunt de beelden ook op elk moment opslaan met een eenvoudige druk op de knop. 
U behoudt de controle door op het grote 4” scherm zichtbaar te maken wat er zich rondom u afspeelt, en dit dankzij de kaartmodus. 
Meld en bevestig alle gebeurtenissen via de stemherkenning. 
U krijgt altijd alle COYOTE-waarschuwingen op uw route: vaste radars/mobiele radars/verkeershinder over 30 km, snelheidsbeperking, betrouwbaarheidsindicator.

EEN NOG DOELTREFFENDER RIJHULPSYSTEEM!

Nieuwe waarschuwingen, aanduiding van filewachttijden, weergave van de waarschuwingen op de kaart voor een beter beeld van de gebeurtenissen rondom u zodat u uw traject kunt optimaliseren.

_

NOG MEER VEILIGHEID!

De geïntegreerde veiligheidscamera van de Coyote S bewaart automatisch de laatste 10 minuten van uw traject in geval van een aanrijding of op om het even welk moment door een eenvoudige druk op de knop.


NOG MEER COMFORT!

Beslis zelf hoe u communiceert met uw Coyote S: via het 4”-touchscreen, met de drie controleknoppen of via de stemherkenning.

_

ZO DUIDELIJK ZAG U DE WEG NOG NOOIT!

Dankzij de dashcam view worden waarschuwingen en verkeersinfo rechtstreeks weergegeven op uw route.

_

En Altijd

VASTE RADARS (MET TRAJECTCONTROLES INBEGREPEN) 
worden dagelijks bijgewerkt.
  MOBIELE RADARS IN REAL TIME 
Gemeld door de Community.
SNELHEIDSBEPERKINGEN 
Snelheidsbeperkingen en reële snelheid van het voertuig worden permanent weergegeven.
  HINDERNISSEN 
Vermelding van de ongevallen en andere verkeershinder.
BETROUWBAARHEID VERKENNER 
Vermelding van de kwaliteit van de ontvangen informatie.
  GROOT TOUCHSCREEN 4’’

Eigenschappen:

Kleur Zwart
Afmetingen verpakking (LxlxH) 160 x 120 x 57 mm
Gewicht (met verpakking) 380 g
Afmetingen van het product (LxHxP) 114 x 76.7 x 20.4 mm
Gewicht van het product 155 g
Inhoud van het koffertje Toestel Coyote S / Micro-USB-kabel / USB-lader voor de wagen / Snelle opstartgids

Functies:

 • Vaste en mobiele radars
 • Permanente weergave snelheidsbeperkingen
 • Waarschuwing verkeershinder tot 30 km vooruit
 • Verkeersinfo
 • Touchscreen 4”
 • Betrouwbaarheid verkenners
 • Waarschuwing bij slaperigheid
 • Volledige stemherkenning (aangeven en bevestigen gebeurtenissen)

Eigenschappen:

 • Automatische updates
 • Toestel functioneert met een abonnement

Retour recht : 

 1. Bij de aankoop van producten heeft de consument de mogelijkheid de overeenkomst zonder opgave van redenen te ontbinden gedurende ten minste veertien dagen. Deze termijn gaat in op de dag na ontvangst van het product door of namens de consument.
 2. Tijdens deze termijn zal de consument zorgvuldig omgaan met het product en de verpakking. Hij zal het product slechts in die mate uitpakken of gebruiken voor zover dat nodig is om te kunnen beoordelen of hij het product wenst te behouden. Indien hij van zijn herroepingsrecht gebruik maakt, zal hij het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk - in de originele staat en verpakking aan de ondernemer retourneren, conform de door de ondernemer verstrekte redelijke en duidelijke instructies. Bij levering van diensten:
 3. Bij levering van diensten heeft de consument de mogelijkheid de overeenkomst zonder opgave van redenen te ontbinden gedurende ten minste veertien dagen, ingaande op de dag van het aangaan der overeenkomst.
 4. Om gebruik te maken van zijn herroepingsrecht, zal de consument zich richten naar de door de ondernemer bij het aanbod en/of uiterlijk bij de levering ter zake verstrekte redelijke en duidelijke instructies.

Garantie : 

United Carshops biedt 2 jaar garantie op de aangeboden producten, tenzij anders vermeld. In geval van een retournering van een product onder garantie, dient steeds de aankoopfactuur te worden meegezonden naar United Carshops. De kosten voor de retournering worden gedragen door de klant. Bij ontvangst van het product wordt er eerstdaags gemeld door United Carshops in welke termijn het product kan worden hersteld en terug verzonden kan worden naar de klant. Indien de afgesproken termijn niet kan worden gerespecteerd door de fabrikant, zal United Carshops hierover de klant inlichten. 

 

Producten buiten garantie, zal er een bestek van herstelling worden opgemaakt en vooraf aan de klant worden gecommuniceerd. De klant dient zijn akkoord op het bestek schriftelijk aan United Carshops te bevestigen alvorens de herstelling kan gebeuren. 

Wij beantwoorden uw offerte aanvraag binnen de 24 uren en wordt na acceptatie van de offerte een voorschot gevraagd ter bevestiging van de afspraak. De offerte bevat het gekozen product, met eventuele rand accessoires, montage en al dan niet verplaatsing. De offerte wordt gemaakt op basis van de voertuig gegevens, verkregen van de klant

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s, when an unknown printer took a galley of type and scrambled it to make a type specimen book. It has survived not only five centuries, but also the leap into electronic typesetting, remaining essentially unchanged. It was popularised in the 1960s with the release of Letraset sheets containing Lorem Ipsum passages, and more recently with desktop publishing software like Aldus PageMaker including versions of Lorem Ipsum.