Winkelwagen

€ 0,00
0

Match PP41DSP Volkwagen editie

Match PP41DSP Volkwagen editie

Click on above image to view full picture

Meer afbeeldingen

Availability: In voorraad

Onze prijs:

€ 359,00
OF

Uitleg over InstallCard

Wij beantwoorden uw offerte aanvraag binnen de 24 uren en wordt na acceptatie van de offerte een voorschot gevraagd ter bevestiging van de afspraak. De offerte bevat het gekozen product, met eventuele rand accessoires, montage en al dan niet verplaatsing. De offerte wordt gemaakt op basis van de voertuig gegevens, verkregen van de klant

 • Bestel
 • Betaal
 • Laat inbouwen
 • Algemeen
 • Specificaties
 • Productvideos
 • Garantie & Retournering
 • Realisatie

Met de Match PP41DSP heeft u de hoogste DSP versterker techniek op basis van Plug en Play geluidsverbetering in uw auto. Geen compompliceerde bekabeling nodig, doormiddel van onze adapterkabels kunt u in korte tijd u bestaande audio systeem “up-graden”, zonodig ondersteund van een subwoofer. Door een extreme hoge efficientie verbruiken onze nieuwe MATCH producten zeer weinig stroom, en bieden voor iedere Car Hifi enthousiast een ideale oplossing. 

Technische gegevens

Vermogen RMS / Max:
bij 4 ohm: 4x35/70 Watt
bij 2 ohm: 4x50/100 Watt
Frequentiebereik: 20 Hz - 22.000 Hz
Aantal ingangen: 4 op hoog niveau

DSP Resolutie: 56 bits
DSP processing power 50 MHz
Vervorming: <0,03%
Ratio:> 100 dB
Dempingsfactor> 100
Ingangsimpedantie: 30 ohm
Afmetingen (H x B x D) mm: 185 x 44 x 124 mm


Simpel en eenvoudig, PP 41DSP kan eenvoudig het geluid van uw originele geluidsinstallatie van de auto verbteren. De PP 41DSP kan worden besteld per autofabrikant, al volledig geconfigureerd en wordt geleverd met de juiste voertuig-specifieke kabel. Tot 16 verschillende instellingen voor de digitale signaalprocessor in de versterker staan reeds in het interne geheugen.

Aantal juiste set-ups zitten reeds in de DSP voor uw eigen auto, bedienbaar via twee knoppen om zelf de settings aan te passen en uit te voeren. Het is bijna overbodig te vermelden, dat de meegeleverde kabel kit kunt verbinding zonder ook maar een enkele component van uw voertuig aan te passen. Het is plug and play op zijn best.

Zeer eenvoudig plug & play verbinding met het oorspronkelijke geluidssysteem via de voertuigspecifieke adapterkabel

 • Tot 16 verschillende voorgeprogrammeerde DSP instellingen en opgeroepen met een druk op de knop
 • de set-ups worden getoond op een 7-segment display
 • Lowlevel sub uitgang voor aparte subwoofer versterker PP 1SUB
 • 56-bits DSP-technologie en 24-bit AD / DA converters
 • Start-/Stop-Fähigkeit tot 6V voedingsspanning
 • MCM-mode voeding met "ECO-modus"
 • Poort voor optionele bedrade afstandsbediening
 • De nieuwste SMD-technologie voor minder design en maximale betrouwbaarheid
 • PCB's in 4-weg multi-layer-technologie voor optimale krachtoverbrenging en signaaloverdracht

Retour recht : 

 1. Bij de aankoop van producten heeft de consument de mogelijkheid de overeenkomst zonder opgave van redenen te ontbinden gedurende ten minste veertien dagen. Deze termijn gaat in op de dag na ontvangst van het product door of namens de consument.
 2. Tijdens deze termijn zal de consument zorgvuldig omgaan met het product en de verpakking. Hij zal het product slechts in die mate uitpakken of gebruiken voor zover dat nodig is om te kunnen beoordelen of hij het product wenst te behouden. Indien hij van zijn herroepingsrecht gebruik maakt, zal hij het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk - in de originele staat en verpakking aan de ondernemer retourneren, conform de door de ondernemer verstrekte redelijke en duidelijke instructies. Bij levering van diensten:
 3. Bij levering van diensten heeft de consument de mogelijkheid de overeenkomst zonder opgave van redenen te ontbinden gedurende ten minste veertien dagen, ingaande op de dag van het aangaan der overeenkomst.
 4. Om gebruik te maken van zijn herroepingsrecht, zal de consument zich richten naar de door de ondernemer bij het aanbod en/of uiterlijk bij de levering ter zake verstrekte redelijke en duidelijke instructies.

Garantie : 

United Carshops biedt 2 jaar garantie op de aangeboden producten, tenzij anders vermeld. In geval van een retournering van een product onder garantie, dient steeds de aankoopfactuur te worden meegezonden naar United Carshops. De kosten voor de retournering worden gedragen door de klant. Bij ontvangst van het product wordt er eerstdaags gemeld door United Carshops in welke termijn het product kan worden hersteld en terug verzonden kan worden naar de klant. Indien de afgesproken termijn niet kan worden gerespecteerd door de fabrikant, zal United Carshops hierover de klant inlichten. 

 

Producten buiten garantie, zal er een bestek van herstelling worden opgemaakt en vooraf aan de klant worden gecommuniceerd. De klant dient zijn akkoord op het bestek schriftelijk aan United Carshops te bevestigen alvorens de herstelling kan gebeuren. 

Wij beantwoorden uw offerte aanvraag binnen de 24 uren en wordt na acceptatie van de offerte een voorschot gevraagd ter bevestiging van de afspraak. De offerte bevat het gekozen product, met eventuele rand accessoires, montage en al dan niet verplaatsing. De offerte wordt gemaakt op basis van de voertuig gegevens, verkregen van de klant

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s, when an unknown printer took a galley of type and scrambled it to make a type specimen book. It has survived not only five centuries, but also the leap into electronic typesetting, remaining essentially unchanged. It was popularised in the 1960s with the release of Letraset sheets containing Lorem Ipsum passages, and more recently with desktop publishing software like Aldus PageMaker including versions of Lorem Ipsum.