Winkelwagen

€ 0,00
0

Pioneer AVH-A200BT

Pioneer AVH-A200BT

Click on above image to view full picture

Meer afbeeldingen

Availability: In voorraad

Onze prijs:

€ 299,00
OF

Uitleg over InstallCard

Wij beantwoorden uw offerte aanvraag binnen de 24 uren en wordt na acceptatie van de offerte een voorschot gevraagd ter bevestiging van de afspraak. De offerte bevat het gekozen product, met eventuele rand accessoires, montage en al dan niet verplaatsing. De offerte wordt gemaakt op basis van de voertuig gegevens, verkregen van de klant

 • Bestel
 • Betaal
 • Laat inbouwen
 • Algemeen
 • Specificaties
 • Garantie & Retournering
 • Realisatie

Specificaties

USB-ingangsluit eender welk apparaat met een USB-interfacekabel aan om het op te laden of te genieten van een helder, zuiver geluid
Bluetoothmaximaliseer je connectiviteit voor handenvrij bellen en eenvoudige draadloze audiostreaming
CD-/DVD-spelergeniet van een verbazingwekkend accurate audiodisc-geluidsreproductie en een uitzonderlijke beeldkwaliteit
Made for iPod / iPhonegeschikt voor iPod/iPhone: Met iPod and iPhone Direct Control kunt u uw i-device rechtstreeks vanaf het dashboard van uw auto bedienen en genieten van superieur geluid.

Volledige specificaties

Belangrijkste functies

CD-speler  ✅
Scherm 6,2" WVGA clear-type resistief touchscreen
USB-ingang  ✅
Installatietype 2-DIN geïntegreerde entertainment hub
Made for iPod  ✅
Accessoires Inclusief:
• 1 x USB-verlengsnoer
• 1 x Externe Bluetooth-microfoon

Optioneel:
• ND-BC8 (Achteruitrijcamera)
Bluetooth  ✅
Button Illumination RGB-kleurenaanpassing (210.000 kleuren)
DVD-regiocode 2
Maximaal opgenomen vermogen MOSFET 50W x 4
Tuner RDS FM/AM Tuner (24 voorkeuzezenders)
Afstandsbediening Optionele CD-R33-afstandsbediening voor DVD verkrijgbaar
Afspelen • Je DVD-collectie 
• Je CD-collectie 
• Bluetooth-audio

Via CD, DVD:
• MP3-, WMA-, WAV- en AAC-audiobestanden
• DivX-, Xvid- en MPEG-1,2,4-videobestanden

Via USB:
• MP3-, WMA-, WAV- en AAC-audiobestanden
• DivX-, Xvid- en MPEG-1,2,4-videobestanden
• JPEG- en BMP-afbeeldingsbestanden

Bluetooth

Bijkomende Bluetooth-functies Audiostreaming
Compatibiliteit HFP/A2DP/SPP
Pioneer Bluetooth  ✅
Handenvrij bellen  ✅

Aansluitingen

Ingang voor achteruitrijcamera Ja
PAL/NTSC/SECAM  ✅
Hard Wired Remote-ingang  ✅
ISO-connector  ✅
USB-ingang USB-ingang achteraan
Aux-in Aux-ingang achteraan
RCA-video Video-ingang (mini-jack AV)
iPod/iPhone Direct Control  ✅
Video-uitgang Video-uitgang achteraan

Schermfuncties

Selecteerbare breedbeeldmodi  ✅
Schakelaar voor achteruitrijcamera  ✅
Beeldverhouding 16:9

Audio

Equalizer Grafische equalizer met 13 banden
RCA Pre-uitgangen 3 (voorkant, achterkant en subwoofer)
Hoog-doorlaatfilter  ✅
Laag-doorlaatfilter  ✅

Geschiktheid voor Apple

Werkt met iPod ✅ 
Werkt met iPhone  ✅

Retour recht : 

 1. Bij de aankoop van producten heeft de consument de mogelijkheid de overeenkomst zonder opgave van redenen te ontbinden gedurende ten minste veertien dagen. Deze termijn gaat in op de dag na ontvangst van het product door of namens de consument.
 2. Tijdens deze termijn zal de consument zorgvuldig omgaan met het product en de verpakking. Hij zal het product slechts in die mate uitpakken of gebruiken voor zover dat nodig is om te kunnen beoordelen of hij het product wenst te behouden. Indien hij van zijn herroepingsrecht gebruik maakt, zal hij het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk - in de originele staat en verpakking aan de ondernemer retourneren, conform de door de ondernemer verstrekte redelijke en duidelijke instructies. Bij levering van diensten:
 3. Bij levering van diensten heeft de consument de mogelijkheid de overeenkomst zonder opgave van redenen te ontbinden gedurende ten minste veertien dagen, ingaande op de dag van het aangaan der overeenkomst.
 4. Om gebruik te maken van zijn herroepingsrecht, zal de consument zich richten naar de door de ondernemer bij het aanbod en/of uiterlijk bij de levering ter zake verstrekte redelijke en duidelijke instructies.

Garantie : 

United Carshops biedt 2 jaar garantie op de aangeboden producten, tenzij anders vermeld. In geval van een retournering van een product onder garantie, dient steeds de aankoopfactuur te worden meegezonden naar United Carshops. De kosten voor de retournering worden gedragen door de klant. Bij ontvangst van het product wordt er eerstdaags gemeld door United Carshops in welke termijn het product kan worden hersteld en terug verzonden kan worden naar de klant. Indien de afgesproken termijn niet kan worden gerespecteerd door de fabrikant, zal United Carshops hierover de klant inlichten. 

 

Producten buiten garantie, zal er een bestek van herstelling worden opgemaakt en vooraf aan de klant worden gecommuniceerd. De klant dient zijn akkoord op het bestek schriftelijk aan United Carshops te bevestigen alvorens de herstelling kan gebeuren. 

Wij beantwoorden uw offerte aanvraag binnen de 24 uren en wordt na acceptatie van de offerte een voorschot gevraagd ter bevestiging van de afspraak. De offerte bevat het gekozen product, met eventuele rand accessoires, montage en al dan niet verplaatsing. De offerte wordt gemaakt op basis van de voertuig gegevens, verkregen van de klant

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s, when an unknown printer took a galley of type and scrambled it to make a type specimen book. It has survived not only five centuries, but also the leap into electronic typesetting, remaining essentially unchanged. It was popularised in the 1960s with the release of Letraset sheets containing Lorem Ipsum passages, and more recently with desktop publishing software like Aldus PageMaker including versions of Lorem Ipsum.