Winkelwagen

€ 0,00
0

Pioneer AVH-Z7100DAB

Pioneer AVH-Z7100DAB

Click on above image to view full picture

Meer afbeeldingen

Availability: In voorraad

Onze prijs:

€ 699,00
OF

Uitleg over InstallCard

Wij beantwoorden uw offerte aanvraag binnen de 24 uren en wordt na acceptatie van de offerte een voorschot gevraagd ter bevestiging van de afspraak. De offerte bevat het gekozen product, met eventuele rand accessoires, montage en al dan niet verplaatsing. De offerte wordt gemaakt op basis van de voertuig gegevens, verkregen van de klant

 • Bestel
 • Betaal
 • Laat inbouwen
 • Algemeen
 • Specificaties
 • Garantie & Retournering
 • Realisatie

Specificaties

MIXTRAX EZ
MIXTRAX EZfeest erop los dankzij een non-stop mix van je volledige muziekbibliotheek, met dj-effecten en verlichting die zorgen voor een opwindende clubsfeer
DAB+
DAB+geniet van comfortabel luisteren naar uw favoriete radiostations in kristalheldere digitale kwaliteit

Tick Mark

Tick MarkFabrikanten mogen pas het Digital Radio Tick Mark gebruiken als zij voldoen aan de minimum-specificatie, en dat wordt gecontroleerd in door een onafhankelijke instantie uitgevoerde tests. Alle Pioneer-products die dit Tick Mark gebruiken, zijn onafhankelijk getest en goedgekeurd , dus u kunt deze producten met een gerust hart kopen.
Waze
WazeWaze is een sociale verkeers-/navigatie-app die u toegang biedt tot kaarten, real-time verkeersinfo en andere informatie op het grote scherm van compatibele Pioneer multimedia-apparaten.
Grafische equalizer met 13 banden

Grafische equalizer met 13 bandenstel je audio-output tot in de kleinste details af en pas je muziekervaring zo aan je eigen voorkeuren aan
AppRadio Mode +
AppRadio Mode +AppRadio Mode + brengt de wondere wereld van apps naar het infotainmentsysteem van uw auto via iPhone en Android smartphones (niet alle Android-apparaten zijn compatibel), met behulp van slechts één USB-kabelverbinding.

Siri Eyes Free

Siri Eyes Freegebruik de Siri-functie van je iPhone via de externe microfoon van je unit en de luidsprekers van je auto
Bluetooth
Bluetoothmaximaliseer je connectiviteit voor handenvrij bellen en eenvoudige draadloze audiostreaming

Schermverlichting

Schermverlichtingstem de scherm- en knopverlichting af op de verlichting in je auto en kies uit meer dan 210.000 kleuren en eindeloze kleurencombinaties

Made for iPod / iPhone

Made for iPod / iPhonegeschikt voor iPod/iPhone: Met iPod and iPhone Direct Control kunt u uw i-device rechtstreeks vanaf het dashboard van uw auto bedienen en genieten van superieur geluid.
Apple CarPlay
Apple CarPlaymaak oproepen, gebruik Maps, luister naar muziek en raadpleeg je berichten met slechts één woord of één aanraking, en geniet ook in de auto van je iPhone
Android Auto
Android AutoVia the simple and intuitive interface or voice commands you can browse and stream music or engage Google Maps for navigation and live traffic information without taking your eyes off the road.
FLAC

FLACgeniet van FLAC lossless digitale audiobestanden in je wagen met geluid van CD-kwaliteit, zonder dat je de bestanden eerst hoeft om te zetten

Spotify

SpotifyWith spotify, just connect your smartphone via USB or Bluetooth to comfortably browse your favourite playlists, albums, tracks and artists using your headunit contols.

Volledige specificaties

Schermfuncties

Schermresolutie WVGA (800×480)
Selecteerbare breedbeeldmodi  ✅
Auto display brightness & backlight adjustment  ✅
Schakelaar voor achteruitrijcamera  ✅
Beeldverhouding 16:9

Audio

Source Level Adjuster  ✅
MIXTRAX EZ  ✅
Hoog-doorlaatfilter  ✅
Equalizer Grafische equalizer met 13 banden
Loudness  ✅
3-Way Network Mode  ✅
Time Alignment  ✅
RCA Pre-uitgangen 3 (Voor, Achter, Subwoofer)
Auto EQ  ✅

Belangrijkste functies

Maximaal opgenomen vermogen MOSFET 50W x 4
DAB+  ✅
Tick Mark  ✅
Tuner RDS FM/AM tuner
Waze Via Android Auto of AppRadio Mode +
Afstandsbediening Optionele CD-R33 DVD-afstandsbediening verkrijgbaar
CD-speler  ✅
Afspelen • Uw dvd-collectie 
• Uw cd-collectie 
• Uw iPod, iPhone, Android Smartphone
• Bluetooth-audio

  Via cd, DVD:
• MP3, WMA en AAC audiobestanden
• DivX, MPEG-1,2,4 videobestanden

Via USB:
• MP3, WMA, AAC, WAV en FLAC audiobestanden
• H.264, MKV, FLV en MPEG4 videobestanden in Full HD
  • Mpeg2 en DivX videobestanden
  • JPEG beeldbestanden
USB-ingang  ✅
AppRadio Mode +  ✅
Bluetooth  ✅
Meerkleurige verlichting  ✅
Scherm 7" WVGA, Clear Type Anti-schittering aanraakscherm met Advanced Display Resolution (Slede)
Installatietype 1-DIN geïntegreerde entertainment-hub
Voorpaneel Gedeeltelijk los te koppelen
Navigation Ready Ja, via optionele AVIC-F260
Apple CarPlay  ✅
Android Auto  ✅
MIXTRAX  ✅
Button Illumination RGB-kleurenaanpassing (210.000 kleuren)
Accessoires Inbegrepen:
• 1 x USB-verlengkabel
• 1 x externe Bluetooth-microfoon

Optioneel:
• CA-IU.52C (USB-naar-lightning-kabel)
• CD-MC20 (Auto EQ-microfoon)
• ND-BC8 (achteruitrijcamera)
DVD-regiocode 2
Spotify  ✅

Geschiktheid voor Apple

Werkt met iPod  ✅
Werkt met iPhone  ✅
App Mode  ✅

Geschiktheid voor Android

Compatibel met Android  ✅

Aansluitingen

RGB-ingang 1
USB-ingang USB (1,5 Amp) Achter
Aux-in Aux-in Achter
iPod/iPhone Direct Control  ✅
Hoogspanningsuitgang 4V
RCA-video 2 x video-ingang (RCA / mini-jack AV)
PAL/NTSC/SECAM  ✅
Video-uitgang Video output Achter
Hard Wired Remote-ingang  ✅
Ingang voor achteruitrijcamera Ja
ISO-connector  ✅
Tweede camera-ingang  ✅

Bluetooth

Pioneer Bluetooth  ✅
Handenvrij bellen  ✅
Bijkomende Bluetooth-functies • Audio-streaming
• Automatische Phone book Transfer (5 x 1.000 contacten)
• Eenvoudige Veilige Koppeling
• Permanente aansluiting voor 2 telefoons
Compatibiliteit HFP/A2DP/SPP

Retour recht : 

 1. Bij de aankoop van producten heeft de consument de mogelijkheid de overeenkomst zonder opgave van redenen te ontbinden gedurende ten minste veertien dagen. Deze termijn gaat in op de dag na ontvangst van het product door of namens de consument.
 2. Tijdens deze termijn zal de consument zorgvuldig omgaan met het product en de verpakking. Hij zal het product slechts in die mate uitpakken of gebruiken voor zover dat nodig is om te kunnen beoordelen of hij het product wenst te behouden. Indien hij van zijn herroepingsrecht gebruik maakt, zal hij het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk - in de originele staat en verpakking aan de ondernemer retourneren, conform de door de ondernemer verstrekte redelijke en duidelijke instructies. Bij levering van diensten:
 3. Bij levering van diensten heeft de consument de mogelijkheid de overeenkomst zonder opgave van redenen te ontbinden gedurende ten minste veertien dagen, ingaande op de dag van het aangaan der overeenkomst.
 4. Om gebruik te maken van zijn herroepingsrecht, zal de consument zich richten naar de door de ondernemer bij het aanbod en/of uiterlijk bij de levering ter zake verstrekte redelijke en duidelijke instructies.

Garantie : 

United Carshops biedt 2 jaar garantie op de aangeboden producten, tenzij anders vermeld. In geval van een retournering van een product onder garantie, dient steeds de aankoopfactuur te worden meegezonden naar United Carshops. De kosten voor de retournering worden gedragen door de klant. Bij ontvangst van het product wordt er eerstdaags gemeld door United Carshops in welke termijn het product kan worden hersteld en terug verzonden kan worden naar de klant. Indien de afgesproken termijn niet kan worden gerespecteerd door de fabrikant, zal United Carshops hierover de klant inlichten. 

 

Producten buiten garantie, zal er een bestek van herstelling worden opgemaakt en vooraf aan de klant worden gecommuniceerd. De klant dient zijn akkoord op het bestek schriftelijk aan United Carshops te bevestigen alvorens de herstelling kan gebeuren. 

Wij beantwoorden uw offerte aanvraag binnen de 24 uren en wordt na acceptatie van de offerte een voorschot gevraagd ter bevestiging van de afspraak. De offerte bevat het gekozen product, met eventuele rand accessoires, montage en al dan niet verplaatsing. De offerte wordt gemaakt op basis van de voertuig gegevens, verkregen van de klant

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s, when an unknown printer took a galley of type and scrambled it to make a type specimen book. It has survived not only five centuries, but also the leap into electronic typesetting, remaining essentially unchanged. It was popularised in the 1960s with the release of Letraset sheets containing Lorem Ipsum passages, and more recently with desktop publishing software like Aldus PageMaker including versions of Lorem Ipsum.