Winkelwagen

€ 0,00
0

Pioneer MVH-X580BT

Pioneer MVH-X580BT

Click on above image to view full picture

Meer afbeeldingen

 • Pioneer MVH-X580BT
 • Pioneer MVH-X580BT

Availability: In voorraad

Onze prijs:

€ 139,00
OF

Uitleg over InstallCard

Wij beantwoorden uw offerte aanvraag binnen de 24 uren en wordt na acceptatie van de offerte een voorschot gevraagd ter bevestiging van de afspraak. De offerte bevat het gekozen product, met eventuele rand accessoires, montage en al dan niet verplaatsing. De offerte wordt gemaakt op basis van de voertuig gegevens, verkregen van de klant

 • Bestel
 • Betaal
 • Laat inbouwen
 • Algemeen
 • Specificaties
 • Garantie & Retournering
 • Realisatie

Ontworpen voor draagbare muziek

De krachtige, volledig nieuwe MVH-X580BT combineert hoogwaardige audio met uitgebreide Bluetooth-mogelijkheden en heeft een aantrekkelijke, gladde vormgeving...

De MVH-X580BT is volledige compatibel met Spotify.  Installeer gewoon de Spotify-app op uw Apple iOS- of Android-smartphone en sluit deze aan op de MVH-X580BT.  Daarna kunt u op een veilige manier browsen door uw favoriete afspeellijsten, albums, tracks en artiesten met behulp van de bedieningsknoppen van de MVH-X580BT.

Via Bluetooth kunt u handsfree bellen met breedband-spraaktechnologie, zodat de kwaliteit van het geluid tijdens uw gesprekken veel beter is. Vanaf uw Apple iOS- of Android-smartphone kunt u bovendien draadloos muziek streamen. Beter nog: met de MVH-X580BT kunt u twee Bluetooth-telefoons tegelijkertijd aansluiten!

Het beste is nog dat de MVH-X580BT een knap staaltje geluidsapparatuur is. Het leest FLAC-bestanden en is uitgerust met een nieuwe 13-band grafische equaliser en een ingebouwde MOSFET-versterker van 4 x 50 Watt. Dankzij de Time Alignment-functie geniet u van de allerbeste geluidskwaliteit, ongeacht het voertuig waarin het systeem is ingebouwd. Als laatste, maar zeker niet de minste transformeert de unieke MIXTRAX-functie uw muziekbibliotheek tot een door een DJ bewerkte luisterervaring met enkele waanzinnige DJ-mixen en lichteffecten

Volledige specificaties Pioneer MVH-X580BT

Tunerfuncties

PTY Search  JA
Best Stations Memory (BSM)  JA
Verkeersberichten  JA
Auto Alternative Frequency Search  JA
Auto/Manual Frequency Search  JA
Radio Data System (RDS)  JA

Belangrijkste functies

Afspelen Via CD/-R/-RW:
• MP3, WMA, WAV en AAC audiobestanden

Via USB:
• MP3, WMA, WAV, FLAC en AAC audiobestanden

• Andere muziekapparaten via de Aux-ingang aan de voorkant
Voorpaneel Volledig afneembaar
Maximaal opgenomen vermogen MOSFET 50W x 4
Spotify  JA
MIXTRAX  JA
Meerkleurige verlichting  JA
USB-ingang  JA
AUX-ingang  JA
1-DIN  JA
Accessoires • Beschermhoes voor voorpaneel
• Inclusief Bluetooth-microfoon
Made for iPod  JA
Music-browser  JA
Button Illumination RGB-kleuraanpassing op basis van zonering (210.000 kleuren)
Tuner • RDS FM/AM tuner (24 voorkeuzezenders)

Audio

Digital Direct JA
Grafische equalizer 13-Band grafische equaliser
Hoog-doorlaatfilter  JA
Laag-doorlaatfilter  JA
Advanced Sound Retriever  JA
Direct Sub Drive  JA
Advanced Sound Retriever Air JA 
FLAC  JA
Source Level Adjuster  JA
Manual Time Alignment  JA
RCA Pre-uitgangen 3 (voor, achter, subwoofer)
3-Way Network Mode  JA

Aansluitingen

iPod/iPhone Direct Control  JA
Ingang bedrade afstandsbediening  JA
Aux-in Voor Aux-ingang
Advanced Remote Control App (ARC)  JA

Schermfuncties

Verlichtingseffecten  JA
Verlichtingslijn  JA
Verlichtingstimer JA 
Helderheidsregeling 10 stappen
Schermverlichting Groothoek VA Lcd-scherm (1,5 lijnen, type DOT-matrix)
Toont Cyrillische tekens  JA

Bluetooth

Audio-streaming  JA
Pioneer Bluetooth  JA
Handsfree telefoneren  JA
Stemherkenning  JA
Bijkomende Bluetooth-functies • 2 telefoonaansluitingen voor de volle duur
• Automatisch overzetten van telefoonboek
• Breedband spraak
• Draadloos audiobrowsing
• Inclusief microfoon

Geschiktheid voor Apple

Werkt met iPhone  JA
Werkt met iPod / iPhone  JA
App Mode  JA

Geschiktheid voor Android

Werkt met Android  JA
AOA 2.0  JA

 

 

Retour recht : 

 1. Bij de aankoop van producten heeft de consument de mogelijkheid de overeenkomst zonder opgave van redenen te ontbinden gedurende ten minste veertien dagen. Deze termijn gaat in op de dag na ontvangst van het product door of namens de consument.
 2. Tijdens deze termijn zal de consument zorgvuldig omgaan met het product en de verpakking. Hij zal het product slechts in die mate uitpakken of gebruiken voor zover dat nodig is om te kunnen beoordelen of hij het product wenst te behouden. Indien hij van zijn herroepingsrecht gebruik maakt, zal hij het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk - in de originele staat en verpakking aan de ondernemer retourneren, conform de door de ondernemer verstrekte redelijke en duidelijke instructies. Bij levering van diensten:
 3. Bij levering van diensten heeft de consument de mogelijkheid de overeenkomst zonder opgave van redenen te ontbinden gedurende ten minste veertien dagen, ingaande op de dag van het aangaan der overeenkomst.
 4. Om gebruik te maken van zijn herroepingsrecht, zal de consument zich richten naar de door de ondernemer bij het aanbod en/of uiterlijk bij de levering ter zake verstrekte redelijke en duidelijke instructies.

Garantie : 

United Carshops biedt 2 jaar garantie op de aangeboden producten, tenzij anders vermeld. In geval van een retournering van een product onder garantie, dient steeds de aankoopfactuur te worden meegezonden naar United Carshops. De kosten voor de retournering worden gedragen door de klant. Bij ontvangst van het product wordt er eerstdaags gemeld door United Carshops in welke termijn het product kan worden hersteld en terug verzonden kan worden naar de klant. Indien de afgesproken termijn niet kan worden gerespecteerd door de fabrikant, zal United Carshops hierover de klant inlichten. 

 

Producten buiten garantie, zal er een bestek van herstelling worden opgemaakt en vooraf aan de klant worden gecommuniceerd. De klant dient zijn akkoord op het bestek schriftelijk aan United Carshops te bevestigen alvorens de herstelling kan gebeuren. 

Wij beantwoorden uw offerte aanvraag binnen de 24 uren en wordt na acceptatie van de offerte een voorschot gevraagd ter bevestiging van de afspraak. De offerte bevat het gekozen product, met eventuele rand accessoires, montage en al dan niet verplaatsing. De offerte wordt gemaakt op basis van de voertuig gegevens, verkregen van de klant

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s, when an unknown printer took a galley of type and scrambled it to make a type specimen book. It has survived not only five centuries, but also the leap into electronic typesetting, remaining essentially unchanged. It was popularised in the 1960s with the release of Letraset sheets containing Lorem Ipsum passages, and more recently with desktop publishing software like Aldus PageMaker including versions of Lorem Ipsum.